Dostava

 

Vse blago, ki je na zalogi, pošljemo iz naše trgovine ob delovnikih v roku 24 ur, ob predpostavki, da so vsi pogoji izpolnjeni.

Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije. Paket boste prejeli po pošti. V primeru plačila po povzetju boste vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja poravnali poštarju. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna tudi provizijo za prenos kupnine.

V primeru, da vas takrat ne bo doma, vam bo poštar pustil obvestilo o prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj s stroški poštnine. 

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

Če ne bi bili zadovoljni z dostavo, vas prosimo, da nas o tem obvestite preko kontaktov, ki jih najdete tukaj.

Stroškov dostave vam pri vrnitvi ali menjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.

Strošek dostave po Sloveniji znaša 4,60 EUR z DDV.

Za nakupe nad 50 EUR z DDV je dostava brezplačna.

Strošek dostave na Hrvaško znaša 11,00 EUR z DDV.

Za nakupe nad 70 EUR z DDV je dostava brezplačna.