SKU
vn-le-00888

Ašvaganda - Ashwagandha, optimiziran izvleček, 60 kapsul

Na zalogi
60 kapsul │ 1 kapsula 2-krat na dan

Optimiziran ekstrakt Ashwagandha lahko pozitivno učinkuje na:

  • psihično počutje - preprečevanje stresa,
  • mentalne funkcije - zaščita možganov,
  • regeneracijo živčnih celic in
  • podpira sprostitev.

Brez glutena | Brez GSO | Vegetarijansko | Brez umetnih konzervansov

 

14,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 14,16 € in prihranite 5%
Blagovna znamka
Podpira sprostitev                                            

Ašvaganda (Aswagandha, Withania somnifera) je rastlina, ki izvira iz Indije. Poznana je tudi pod imenoma "indijski ginseng" in "zimska češnja". V ajurvedi je zelo cenjena in sicer se uporabljajo predvsem korenine. Večino njenih učinkov pripisujejo vitanolidom, ki jih vsebuje.

Poznana je zaradi svojih adaptogenih lastnosti. Gre za idealno rastlino za vse, ki želijo vzpostaviti ravnovesje. V prvi vrsti se uporablja zaradi pozitivnih koristnih učinkov na psihično počutje in mentalne funkcije. Podpira sprostitev.

Aktivne sestavine v optimiziranem ekstraktu Ashwagandha lahko:

  • pomagajo pri lajšanju stresa,
  • pomagajo zaščititi možganske celice,
  • pomagajo pri regeneraciji živčnih celic.
Zakaj deluje?

Kronični stres je močan tako za naše telo kot za naš um. Številne degenerativne bolezni in prezgodnje staranje so povezani s kronično živčno napetostjo. Ashwagandha je eksotično indijsko zelišče, ki je pokazalo pomirjujoče in nevroprotektivne učinke. Znanstvene študije podpirajo sposobnost ashwagandhe, da lajša stres in ščiti možganske celice pred škodljivimi učinki, ki jih moderno stresno življenje lahko naloži na naš um.

Poleg tega ima ashwagandha tudi močne antioksidativne lastnosti, ki iščejo in uničujejo proste radikale, vpletene v staranje. Zanimivo je, da so znanstveniki odkrili, da lahko prepreči nekatere oksidativne poškodbe, ki jih povzroči živčna napetost. Zato verjamejo, da ashwagandha prinaša izboljšave v počutju in zdrav pogled na ljudi. Znanstveniki so tudi ugotovili, da ashwagandha lahko podpira regeneracijo aksonov in dendritov, sestavin živčnih celic, ki podpirajo delovanje živčnega sistema.

Priporočena dnevna količina: ena kapsula 2-krat na dan na prazen želodec.

Vsebina pakiranja: 60 vegetarijanskih kapsul

Sestavine dveh kapsul Masa % PDV
Izvleček Sensoril® uspavalne vitanije (korenina in list, zagotavlja najvišjo raven bioaktivnosti na trgu; >10 % withanolid glikozidov) 250 mg *
Ostale sestavine: riževa moka, rastlinska celuloza (kapsula), maltodekstrin, sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid    

* - PDV - priporočena dbevna vrednost ni določena

Brez glutena | Brez GSO | Vegetarijansko | Brez umetnih konzervansov

Sensoril® je zaščiten pod patentom US Patent Nos. 6.153.198 and 6.713.092 in je registrirana blagovna znamka Natreon, Inc..

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

 

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Ašvaganda, Zelišča
Učinkuje na Možgani, Razpoloženje, Spanje, Spomin, Stres, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.