SKU
vn-db-00025

Magnezij z visoko absorpcijo, 120 tablet

Ni na zalogi
120 tablet │ 2 krat po 2 tableti na dan

Visoko absorpcijski magnezij je Doctor's Best najbolj priljubljen izdelek, ki lahko:

  • spodbuja miren spanec,
  • spodbuja sprostitev mišic in
  • pomaga zmanjšati stres,
  • podpira kosti, srce in živčni sistem.

Približno 75% Američanov primanjkuje magnezija, kar je zaskrbljujoče, saj je to četrti najpogostejši mineral našega telesa (zabavno dejstvo: kalcij, kalij in natrij so prvi trije). Vaše telo vam bo hvaležno, če ga boste dodali v svojo dnevno rutino.

Brez GSO | Brez glutena | Vegansko | Brez soje 

 

18,60 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 17,67 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Doctor's Best Magnezij z visoko absorpcijo, 120 tablet

V vsaki škatlici Doctor's Best High Absorption Magnesium dobite 120 veganskih tablet. Na en odmerek tako dobite 200 mg elementarnega magnezija iz 2000 mg magnezijevega lizinat glicinat kelata.

Kaj je Doctor's Best Magnezij z visoko absorpcijo?

Doctor's Best High Absorption Magnesium vsebuje elementarni, keliran magnezij. Kelirano pomeni, da je magnezij vezan na aminokislini glicin in lizin, ki ovijeta magnezij. To močno poveča biološko uporabnost. Kelirani minerali lažje prehajajo skozi črevo in hitro pridejo v kri, saj črevo prepušča aminokisline in minerali se praktično vnesejo kot kelatni kompleks.

Kakšen je učinek visoko absorpcijskega magnezija?

Kot pomemben element v sledovih ima magnezij številne pomembne funkcije v našem telesu. Več informacij o magneziju in njegovih različnih učinkih najdete tukaj.

Glicin je neesencialna aminokislina, vendar je zelo učinkovit nosilec mineralov. Glicin telo uporablja za izdelavo kolagena, ključnega proteina v hrustancu in vezivnem tkivu. Lizin pa je esencialna aminokislina, ki podpira rast, imunsko obrambo in kopičenje kolagena.

Priporočea dnevna količina: Doctor's Best priporoča, da vzamete 2 veganski tableti dvakrat na dan pred ali po obroku, cele in z zadostno količino tekočine.

Sestavine

Sestavine na odmerek (2 tableti):

Magnezij (elementarni) 200 mg (48% *)
             (iz 2000 mg magnezijevega lizinat glicinat kelata)                        

Druge sestavine: mikrokristalna celuloza, natrijeva kroskarmeloza, magnezijev stearat (rastlinski), stearinska kislina in modificirana celuloza.

* = odstotek PDV

Brez GSO | Brez glutena | Brez soje | Vegansko  

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Doctor's Best
Oblika tablete
Sestavina Aminokisline, Magnezij
Učinkuje na Najbolj prodajano, Kosti, Mišice, Možgani, Razpoloženje, Sklepi, Srce , Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.