SKU
vn-wt-40602

Bio reishi v prahu 200g (goba Ganoderma Lucidum)

Ni na zalogi
200g v prahu │ 1 zravnana čajna žlička dnevno                                    

Najbolj znana zdravilna "goba nesmrtnosti" prispeva:

  • splošnemu zdravju,
  • splošni imunosti,
  • anti-age oz. dolgoživosti.

Izdelek ekološke pridelave │ Bio certificiran │ 100% naraven │ Brez dodatkov

29,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 28,41 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Goba Ganoderma Lucidum (Reishi, Lingzhi) v prahu iz ekološke pridelave

Naravno čist in z aktivnimi sestavinami bogat organski vitalni gobji prah. Reishi v prahu, ki je naravno bogat z bioaktivnimi polisaharidi in triterpeni, se že tisočletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini in je ena najpomembnejših medicinskih gob.


Ekološki reishi čaj - reishi, pripravljen kot čaj, je še posebej učinkovit v kombinaciji z vitaminom C. Življenjske snovi so najbolj učinkovite, če so pripravljene na ta način. Gobji prah pa lahko vmešamo tudi v sok, jogurt ali smuti.

Za ljubezen do narave - pri Wohltuerju verjamejo, da nam narava ponuja najboljše. Zaradi tega njihovim izdelkom ni treba ničesar dodati. Tako kot vsa njihova zelišča, začimbe, moka, semena in olja je Wohltuer Organic Reishi v prahu (Ganoderma Lucidum) brez dodatkov in je 100 % naraven.


Posebej nežno obiranje in sušenje - skrbna predelava vam zagotavlja posebno z aktivnimi sestavinami bogat reishi prašek v surovi živilski kakovosti.

Kontrolirana ekološka kakovost iz Kitajske po ekološki uredbi EU (DE-ÖKO-006). Nemški nadzorni organi zagotavljajo skladnost z ekološko uredbo EU za gojenje, spravilo in predelavo. Redni laboratorijski pregledi ostankov so del strogega zagotavljanja kakovosti Wohltuer.

Priporočena količina: ena zdavnana čajna žlička dnevno z nekaj tekočine po jedi.

Sestavine Delež v izdelku % PDV
Ganoderma lucidum iz ekološke pridelave 100% *

Ekološka pridelava: DE-ÖKO-006

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Goba
Oblika prašek
Sestavina Anti-aging, Antioksidanti, Gobe
Učinkuje na Najbolj prodajano, Detoksifikacija, Dihala, Imunski sistem, Jetra, Ledvica, Pljuča, dihala, Prebava, Protivnetni odziv, Srce , Srčno žilni sistem, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.