SKU
vn-go-cvk70

BIO CordyVit K 70g

Ni na zalogi

70g (140 celuloznih kapsul po 500 mg) │ Tri kapsule dvakrat dnevno po jedi z nekaj tekočine. Odsvetujemo zaužitje neposredno pred spanjem.
Nosečnice naj se pred uporabo posvetujejo s svojim zdravnikom.

Priporočamo ga:

  • športnikom in drugim aktivnim osebam,
  • po daljših fizičnih obremenitvah,
  • osebam, ki si želijo aktivnejšega udejstvovanja pri vsakodnevnih opravilih.
25,00 €
  • Kupite 3 izdelka(e), vsakega za 23,75 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Izdelek Cordyvit®K vsebuje zmleto gobo Cordyceps ter ne vsebuje sestavin živalskega izvora. Pridelan je po smernicah ekološke pridelave, brez uporabe kemičnih pripravkov. Priporočamo ga športnikom in drugim aktivnim osebam po daljših fizičnih obremenitvah ter osebam, ki si želijo aktivnejšega udejstvovanja pri vsakodnevnih opravilih.

Celoten izdelek Cordyvit®K je izdelan v Evropski uniji po smernicah ekološke pridelave ter je primeren za vegetarijance in vegane.

Priporočena količina: Tri kapsule dvakrat dnevno po jedi z nekaj tekočine. Odsvetujemo zaužitje neposredno pred spanjem.

    Sestavine delež v izdelku
 Cordyceps iz ekološke pridelave, celuloza 100%

 

Ekološka pridelava: SI-EKO-001

Brez GSO.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Goba
Oblika kapsule
Sestavina Anti-aging, Antioksidanti, Gobe
Učinkuje na Najbolj prodajano, Detoksifikacija, Dihala, Imunski sistem, Jetra, Ledvica, Pljuča, dihala, Prebava, Protivnetni odziv, Srce , Srčno žilni sistem, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.