SKU
vn-le-01203

Life Exension Bromelain z enterično prevleko 500mg, 60 tablet

Na zalogi
60 vegetarijanskih tablet │ 1 ali 2 tableti na dan

Sestavine v posebej obloženem bromelainu lahko:

  • spodbujajo delovanje in udobje sklepov,
  • zavira vnetje za podporo zdravju sklepov,
  • spodbuja zdravo viskoznost krvi.

Bromelain je mešanica proteaz, pridobljenih iz stebla ananasa, Evropejci pa ga že vrsto let uporabljajo za zaviranje vnetnih dejavnikov za podporo zdravju sklepov.

Brez GSO | Brez glutena | Vegetarijansko

 

 

23,90 €
Vitamini, Novo, Kosti in sklepi,
Blagovna znamka

Bromelain je mešanica encimov, pridobljenih iz stebla ananasa, Evropejci pa so ga že dolgo uporabljali za lajšanje vnetij in otekanja tkiv.

Raziskave tudi kažejo, da lahko pomaga podpirati zdravo viskoznost krvi in agregacijo krvnih ploščic.

Bromelain mora biti enterično prevlečen, da se ne aktivira v želodcu in uporabi kot prebavni encim. Enterično obložene tablete bromelaina preidejo v tanko črevo, kjer se absorbirajo v krvni obtok in tako zagotovijo koristi.

S posebnim premazom bromelain lahko pomembno uravnava vnetja v sklepih. Glede na raziskave je enterično obložen bromelain vsaj tako učinkovit kot drugi pristopi pri podpiranju udobja sklepov in se dobro prenaša.

Neka študija je celo pokazala, da je bromelain učinkovitejši od drugih metod za vzdrževanje funkcije sklepov v mirovanju. Druga študija je pokazala, da bromelain s posebnim premazom privede do splošnega izboljšanja splošnega počutja, skupaj z izboljšanjem udobja in telesne funkcije.

Kako uporabiti?

Zaužijte eno tableto enkrat ali dvakrat dnevno na prazen želodec.

Količina tablet v embalaži: 60 enterično obloženih vegetarijanskih tablet.

Sestavine ene tablete Masa % PDV
Izvleček proteolitičnega encima bromelaina (Ananas comosus) [2400 GDU/g) 500 mg
Kalcij (kot kalcijev karbonat) 75 mg 9%
Ostale sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, maltodekstrin, zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina, silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastl. izvora, enterična prevleka.

Brez GSO. Brez glutena. Vegetarijanski izdelek

PDV - priporočen dnevni vnos.

PREVIDNOST

Če jemljete antikoagulantna ali antitrombotična zdravila ali imate motnjo strjevanja krvi, se pred jemanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. (Bromelain bo upočasnil čas strjevanja krvi). Bromelain lahko poveča biodostopnost tetracikličnih antibiotikov.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

 

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika tablete
Sestavina Bromelain
Učinkuje na Sklepi
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.