Super Ubiquinol CoQ10 50 mg

Antioksidanti, Q10, Anti-age in antioksidanti
Blagovna znamka
SKU
vn-le-01427
Akcijska cena 12,69 € Redna cena 19,50 €
Na zalogi

Life Extension - Super Ubiquinol CoQ10 z izboljšano podporo za mitohondrije, 50 mg, 30 mehkih kapsul:

  • spodbuja proizvodnjo celične energije v srcu, možganih in mišičnem tkivu,
  • zagotavlja vrhunsko kardiovaskularno in antioksidativno podporo,
  • ubikinol CoQ10 se absorbira do 8-krat bolje kot ubikinon CoQ10.

Kato izbrati najboljši dodatek s CoQ10?

Koencim Q10 je prisoten v vseh celicah našega organizma, še posebej pa ga potrebujejo celice v srcu, pljučih in ledvicah. S staranjem njegova sinteza in raven v telesu upada. Life Extension® je oblikoval najbolj napredno obliko CoQ10 – ubikinol, ki je neoksidirana, aktivna oblika CoQ10 in ima visoko stopnjo absorpcije.

Proizveden je s postopkom naravne fermentacije kvasovk. Super ubiquinol with enhanced mitochondrial support™ se absorbira v kri v bistveno večji meri kot konvencionalni CoQ10. Za izboljšanje učinkovitosti je CoQ10 dodana himalajska smola shilajit.

Ste vedeli?

V mitohondrijih se proizvede več kot 95 % energije.

Dnevne poškodbe DNA mitohondrijev so temeljni vzrok staranja.

Mitohondriji so tovarne energije človeških celic, koencim Q10 (CoQ10) pa je bistvena sestavina za zdravo delovanje celic. CoQ10 je potreben za pridobivanje energije iz maščob in sladkorjev. Vendar pa se proizvodnja CoQ10 v našem telesu s staranjem zmanjšuje in moramo dopolniti vsakodnevne potrebe. Razlog je v tem, ker CoQ10 v zadostnih količinah pomaga celicam učinkovito delovati in zaščititi beljakovine, lipide in DNK pred oksidacijo.

Zaradi večje ozaveščenosti o statinskih zdravilih, ki znižujejo holesterol, jih več ljudi kdaj dopolnjuje s CoQ10. Mnogi pa ne vedo, da je staranje lahko močnejši vzrok za zmanjšanje CoQ10 kot jemanje statinov. Še bolj zaskrbljujoče je, da kombinacija staranja in jemanja statinov vodi do hudega izčrpavanja celic, tako da njihova vitalnost oslabi. Poleg tega je težava še v težki absorpciji CoQ10. Pri izbiri dodatka CoQ10 je glavni dejavnik, koliko zaužitih miligramov ga dejansko pride v vaš krvni obtok.

Znanstvene študije kažejo, da se ubikinol absorbira do 8-krat bolje kot ubikinon, hkrati pa nivo ubikinola ostane v krvi na višji ravni. Študije, ki merijo utrujenost zaradi vadbe, so pokazale 90% večjo moč ubikinola v primerjavi z ubikinonom. Pri miših srednjih let je bilo dokazano, da je ubikinol za 40% učinkovitejši pri upočasnjevanju procesov staranja. Life Extension ponuja visoko biološko uporabno obliko ubikinola CoQ10 v patentiranem dostavnem sistemu z vrhunsko stopnjo absorpcije.

Ta formulacija vsebuje sestavino, imenovano PrimaVie® shilajit, ki po raziskavah podvoji raven CoQ10 v mitohondrijih. Ko se kombinira s CoQ10, se raven energije v vaših celicah poveča. V študiji, opravljeni na miših, je bilo dokazano, da ta kombinacija poveča proizvodnjo energije v možganskih celicah in mišično maso bolj kot samo CoQ10.

Glede na raziskave shilajit krepi blagodejne učinke CoQ10 tako, da:

  • stabilizira CoQ10 v njegovi vrhunski obliki ubikinol in s tem podaljša njegovo delovanje na celični ravni,
  • omogoča učinkovitejšo dostavo CoQ10 v mitohondrije, kar ima za posledico večjo proizvodnjo celične energije.

Drugi dokazani koristni učinki shilajita vključujejo spodbujanje metabolizma mitohondrijev in njegovo sposobnost, da mitohondrijem pomaga pretvarjati energijo maščob in sladkorjev. Super Ubiquinol CoQ10 z izboljšano mitohondrijsko podporo združuje super absorbirajoči ubiquinol CoQ10 s shilajitom in s tem poveča proizvodnjo energije kot kot bi jo CoQ10 sam po sebi.

Kako uporabiti?

Priporočena dnevna količina: ena mehka kapsula na dan s hrano.

Količina kapsul v embalaži: 30 mehkih kapsul.

Neto količina: 21 g

 

        Sestavine                           

1 mehka kapsule vsebuje

Ubikinol (kot Kaneka QH Ubikinol®) 50mg 
PrimaVie® shilajit kompleks fulvične kisline 50mg 
Druge sestavine: sončnično olje, želatina, sredstvo za glaziranje: glicerin, prečiščena voda, sredstvo za zgostitev: čebelji vosek, emulgator: sončnični lecitin, naravno barvilo: anato.  

 

Kaneka QH® je registrirana blagovna znamka Kaneka Corporation.

PrimaVie® je registrirana blagovna znamka Natreon, Inc.

Ne vsebuje GSO.

 

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

 

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Učinkuje na Imunski sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.