SKU
vn-le-01500

PQQ kapsule 10mg, 30 kapsul, prehransko dopolnilo

Ni na zalogi
30 mehkih kapsul │ 1 kapsula enkrat ali dvakrat na dan

Izdelek Life Extension PQQ 10mg:

• 10 mg PQQ (pirolokinolin kinon) v eni kapsuli,
• PQQ je hranilo, ki ga telo ne more samo proizvesti,
• PQQ je smiselno kombinirati s Super ubikinolom CoQ10,
• pakiranje zadostuje za 15-30 dni.

Brez GSO | Brez glutena | Vegetarijanski izdelek

21,70 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 20,62 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Pirolokinolin kinon ali PQQ je nedavno odkrita vitaminu podobna spojina, ki jo običajno najdemo v rastlinski hrani. Najprej so ga odkrili kot kofaktor za bakterije, ki deluje podobno kot vitaminov B vpliva na ljudi. PQQ je hranilo, ki ga telo ne more naravno proizvesti.

LifeExtension PQQ 20 mg je inovativno prehransko dopolnilo, ki vsebuje PQQ oziroma pirolokinolin kinon. Pogosto ga najdemo v špinači, petršilju, zeleni papriki, papaji in tofuju.

PQQ je inovativni kompleks, namenjen celo vegetariancem kot tudi vegansko usmerjenim ljudem. PQQ je polifenol z antioksidativnimi lastnostmi in je sestavina, ki jo je smiselno kombinirati s Super ubikinolom in drugimi imunostimulatornimi komponentami.

Koencim Q10 je sestavina praktično vsake celice, še posebej pa celice, ki so aktivne - to so predvsem srčne mišične celice kot tudi celice skeletnegas mišičevja. Z leti se produkcija koencima Q10 zmanjšuje, posledično je smiselno izboljšati vnos tega telesu pomembnegs koencima, zato uporabljajte zgolj kvalitetna prehranska dopolnila.

Mitohondriji so tovarne energije v človeških celicah, ki stojijo za vsakim fiziološkim procesom v vašem telesu. S starostjo število mitohondrijev in njihovo delovanje upada, tudi zaradi česar nastopi utrujenost. Njihova funkcija je tako ključna, da vse več znanstvenikov meni, da bi mitohondrijska dolgoživost lahko določila splošno zdravje pri ljudeh. Diete, ki temeljijo na nizkih kalorijah in vadbi, so bile do nedavnega edini način za razmnoževanje teh proizvajalcev energije. PQQ je alternativa tem izčrpujočim rešitvam.

Med dejavnostjo mitohondrijev se ustvarja veliko energije in jih tako izpostavlja škodljivim prostim radikalom. Posledica tega je staranje.

Priporočena dnevna količina: vzemite 1 kapsulo enkrat ali dvakrat na dan, s hrano ali brez oz. po priporočilu zdravnika.

Količina v embalaži: 30 kapsul.

    Sestavine 1 kapsula vsebuje

   Dinatrijeva sol PQQ (pirolokinolin kinon)

10 mg

    Druge sestavine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza (kapsula), silicijev dioksid, stearinska kislina

 

Brez GSO | Brez glutena | Vegetarijanski izdelek

OPOZORILA

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Anti-aging, Antioksidanti, PQQ (pirolokinolin kinon)
Učinkuje na Energija, Kognitivne sposobnosti, Mitohondriji, Srce
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.