SKU
vn-le-02302

Life Extension Bio kvercetin, 30 kapsul

Na zalogi
30 vegetarijanskih kapsul │ 1 kapsula na dan

Kvercetin podpira zdravje imunskega sistema. Visoko absorptiven kvercetin - flavonoid. Nova formulacija kvercetina vsebuje obliko kvercetina, ki je integrirana v fitosom.

Brez glutena | Brez GSO | Vegetarijansko

13,70 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 13,02 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Bio kvercetin (Quercetin) za močan imunski sistem in proti oksidativnim stresom.

Kvercetin (Quercetin) je polifenol (sekundarna rastlinska snov), ki spada med flavonoide oziroma flavonole. Je eden najpogostejših polifenolov, ki so naravno prisotni v naših živilih. Nahaja se v številnih sadežih (jabolkih, brusnicah, češnjah, grozdju …), zelenjavi (čebuli, papriki, špargljih …) in drugih živilih, kot so na primer vino, črni in zeleni čaj.

Prehransko dopolnilo Optimiziran kvercetin je zaščitena formulacija, ki postavlja »zlati standard« za visoko kakovosten kvercetin. Ena vegetarijanska kapsula vsebuje 10 mg kvercetinaza močan imunski sistem in zaščito celice pred oksidativnim stresom.

Kako uporabiti?

Priporočena dnevna količina: ena kapsula 1-krat na dan, s hrano ali brez.
Količina kapsul v embalaži: 30 vegetarijanskih kapsul.

Sestavine ene kapsule Masa % PDV
Bio kvercetin fitosom (10 mg kvercetina [iz koncentrata japonske sofore (cvetni popek), fosfatidilholin kompleks [iz sončnic]) 29 mg *
Druge sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza (kapsula), fosfatidilholin kompleks, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid    


Brez glutena | Brez GSO | Vegetarijansko

PDV - priporočen dnevni vnos. 

* - PDV ni določen.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Kvercetin, Vitamin C
Učinkuje na Imunski sistem, Srčno žilni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.