SKU
vn-le-02227

Vitamin C in Bio Kvercetin Fitosom, 250 tbl, rok.31.5.2024

Na zalogi
250 vegetarijanskih tablet │ 1 tableta na dan            

Vitamin c in ultra vpojni kvercetin za podporo imunskemu sistemu lahko:

  • pomaga zaščititi vaše telo pred oksidativnim stresom,
  • spodbuja tvorbo kolagena in normalno absorpcijo železa,
  • visokodostopen kvercetin dopolnjuje zdravstvene koristi vitamina C.

Brez GSO | Vegetarijanski izdelek

Akcijska cena 16,90 € Redna cena 38,90 €
Blagovna znamka

Vitamin C kot esencialno hranilo                        

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Vitamin C in ultra vpojni kvercetin, ki ga najdemo v vitaminu C in bio-kvercetinskem fitosomu, v telo vnese vitamin C, ki ga telo samo ne more zagotoviti. Te spojine lahko pomagajo zaščititi vaše telo pred oksidativnim stresom, spodbujajo tvorbo kolagena, spodbujajo zdravo imunsko funkcijo in absorpcijo železa. Biološko aktivnost vitamina C dopolnjuje visoko biodostopna oblika kvercetina. Vitamin C in bioflavonoidi, kot je kvercetin, se pogosto pojavljajo skupaj v zdravi hrani.

Zakaj deluje?

Koristi vitamina C za zdravje so prehranskim raziskovalcem dobro znane, hkrati pa je ta vitamin esencialno hranilo, ki ga telo ne more ustvariti samo. To pomeni, da moramo ves vitamin C dobiti s prehrano in dodatki. Edinstvena formulacija vitamina C in bio-kvercetinskega fitosoma združuje visokokakovostni vitamin C z antioksidantom kvercetinom, ki dopolnjuje aktivnost vitamina C v podporo zdravju celotnega telesa.

V tej formuli je bil kvercetin kombiniran s sistemom za dovajanje na osnovi fosfolipidov, imenovanim fitosom, zaradi česar je do 50-krat bolj biodostopen in enostavnejši za uporabo v telesu v primerjavi z običajnim kvercetinom.

Znanost za izdelkom

Izvedene so bile raziskave vitamina C, ki so pokazale, da je vitamin C lahko močan antioksidant. Lahko odstranjuje proste radikale, zagotavlja zaščito pred oksidativnim stresom. Vitamin C lahko spodbudi tudi absorpcijo železa. Poleg tega lahko sodeluje tudi pri tvorbi kolagena, ki podpira arterijske stene, kožo, kosti in zobe. Vitamin C igra tudi vlogo pri zaščiti pred okoljskimi in fizičnimi obremenitvami, kot so zaužitje težkih kovin, kajenje cigaret, ogrožena imunost in izpostavljenost ekstremnim temperaturam.

Obstajajo znanstveni dokazi, da specializirane spojine v sadju in zelenjavi zagotavljajo kritično zaščito pred napadi prostih radikalov. Kvercetin je bioflavonoid, ki ga najdemo v koži grozdja, čebuli, jabolkih, ajdi in drugih virih hrane.

Quercetin ima dolgo tradicijo lajšanja učinkov sezonskih imunskih izzivov in v kliničnih preskušanjih je dokazano, da spodbuja zdrav imunski odziv pri telesno sposobnih odraslih. Quercetin pomaga zavirati oksidativni stres in vnetja. Quercetin tudi spodbuja tako kardiovaskularno kot endotelijsko zdravje in pomaga ohranjati zdrav krvni tlak, ki je že v mejah normale.

Kako uporabiti?

Priporočena dnevna količina: ena tableta na dan s hrano.

Količina kapsul v embalaži: 250 vegetarijanskih tablet.

Neto masa: 283 g.

  Sestavine ene vegetarijanske kapsule                     

Neto masa      *PDV

 Vitamin C (kot askorbinska kislina) 1000mg           1.250
Kvercetin fitosom - zagotavlja 5 mg kvercetina (iz japonske sofore (popki), fosfatidilholin kompleks (iz sončnic) 15mg               ni podatka
Druge sestavine: askorbinska kislina, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina, sredstvo za povečanje prostornine: zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, kvercetin fitosom (japonska sofora/sončnica), sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid, vodna prevleka (sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza, glicerin)  

Ne vsebuje GSO.

PDV - priporočen dnevni vnos

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika tablete
Sestavina Antioksidanti, Kvercetin, Vitamin C
Učinkuje na Imunski sistem, Kolagen, Srčno žilni sistem, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.