SKU
vn-db-00227

Doctor's Best Fisetin 100mg

Na zalogi
30 veganskih kapsul │ 1 kapsula na dan             

Fisetin je bioflavonoidni antioksidant, ki lahko pomaga ohraniti raven glutationa in mitohondrijsko funkcijo v prisotnosti oksidativnega stresa, tako lahko deluje kot:

  • antioksidativna podpora flavonola za zdravo staranje,
  • pomaga podpirati antioksidativno aktivnost, kognitivne funkcije in spomin.

Vsebuje izvleček fisetina Novusetin™.

Brez GSO | Brez glutena | Brez soje | Veganski izdelek

 

37,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 36,00 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Za zdravo delovanje možganov                                        

Doctor's Best Fisetin vsebuje Novusetin®        

Uporabljeni fisetin je naravnega izvora. Izvira iz japonskega voščenega drevesa (iz stebla Rhus Succedanea), ki vsebuje naravno pridobljeno sestavino nootropnih substanc iz fisetin flavonola, za kateregaje je znano, da podpira in vzdržuje zdravo delovanje možganov.

Ima potencial, da prečka krvno-možgansko pregrado, kar lahko pomaga ohraniti delovanje nevronov. Razen jagod je v sadju in zelenjavi malo fisetina v primerjavi z drugimi flavonoidi, zaradi česar je Doctor's Best Fisetin najzanesljivejši vir tega močnega antioksidanta.

Izboljšano kognitivno zdravje

Osredotočenost, budnost in optimalna kognitivna funkcija lahko izboljšajo vsak vidik človeškega življenja. Za neprekinjeno kognitivno delovanje tudi možgani, tako kot vsi drugi organi, potrebujejo prehransko podporo. S staranjem se naše celice razgrajujejo zaradi oksidativnega stresa, zaradi česar je dobra kognitivna prehrana vitalna. Fisetin Novusetin podpira kognitivno zdravje z obvladovanjem oksidativnega stresa in z ohranjanjem zdravega vnetnega odziva.

Fisetin, aktivno sestavino substance Novusetin, podpirajo znanstvene raziskave na prestižnem in priznanem Salk Institute for Biological Studies (https://www.salk.edu/). Fisetin lahko ščiti nevrološke funkcije, podpira celično celovitost in spodbuja rast nevronskih celic. Edinstven po svoji sposobnosti prečkanja krvno-možganske pregrade, in lahko stimulira signalne poti, povezane z dolgoročnim spominom. Poleg tega je substanca Fisetin Novusetin flavonol, ki spada v družino bioflavonoidov polifenolov, zaradi česar je močan antioksidant.

Kako deluje?

Fisetin lahko podpira nabor antioksidantov v telesu, tako z neposrednim odstranjevanjem radikalov kot tudi z zvišanjem ravni glutationa. Raziskave in vitro kažejo, da lahko fisetin podpira telesni glutation, zelo aktiven antioksidant, ki ga naravno najdemo v človeškem telesu, in tako prispeva k dobavi cisteina - gradnika glutationa - celicam ali s povečanjem sinteze glutationa. Fisetin lahko pomaga uravnavati proizvodnjo številnih beljakovin, ki sodelujejo pri zaščiti telesa pred oksidativnim stresom in pri vzdrževanju redoks homeostaze (ravnovesje med stopnjo proizvodnje prostih radikalov in hitrostjo odstranitve z različnimi antioksidanti).

Kako uporabiti?

Vzemite eno kapsulo dnevno s hrano ali po priporočilu zdravnika.

Količina kapsul v embalaži: 30.

        Sestavine                           

1 kapsula vsebuje

    Fisetin (kot Novusetin™), (iz stebla Rhus Succedanea

100mg 

    Ostale sestavine: celuloza, modificirana celuloza (kapsule).

 

 

Priporočen dnevni vnos PDV ni določen.

Brez GSO | Brez glutena | Brez soje | Veganski izdelek

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Doctor's Best
Oblika kapsule
Sestavina Anti-aging, Antioksidanti, Fisetin
Učinkuje na Kognitivne sposobnosti, Mitohondriji, Možgani, Prosti radikali, Spomin, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.