OBVESTILO

Zaradi Dneva državnosti ter odsotnosti bomo imeli 25. ter 27. in 28.6.2024 zaprto. V tem času lahko naročila normalno oddajate - dobave in osebni prevzemi pa bodo možni naslednji delovni dan.

Hvala za razumevanje.

SKU
vn-le-01114

Super Miraforte, 120 kapsul

Ni na zalogi
120 kapsul │ 2 kapsuli na dan

Super Miraforte s standardiziranimi lignani vsebuje naravne rastlinske izvlečke, ki lahko pomagajo vzdrževati lastno proizvodnjo testosterona v moškem telesu v mejah normale:

 • pomaga ohranjati zdravo raven testosterona,
 • zavira učinke visokega estrogena,
 • pomaga pri ohranjanju libida.
59,90 €
 • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 56,90 € in prihranite 5%
Blagovna znamka
Life Extension Super Miraforte s standardiziranimi lignani

Zdravstvene koristi

Mnogi moški zaradi naravnega staranja izkusijo nižje ravni testosterona. Super Miraforte s standardiziranimi lignani lahko spodbudi naravno proizvodnjo testosterona v moškem telesu do normalnih ravni, ohrani libido in pomaga izboljšati razpoloženje, spolni nagon in zdravje srca pri moških.

Zakaj deluje?

Do 70-tega leta mnogi moški proizvedejo približno 60 odstotkov manj testosterona kot pri 40 letih. Nizek testosteron lahko vpliva na vsak del vašega življenja, vključno z razpoloženjem, kognitivnim zdravjem, spolnim nagonom in celo povečanjem telesne mase. Normalne ravni testosterona so bile povezane tudi z ohranjanjem zdravega srčno-žilnega sistema.

Veliko moških izkusi nižje ravni testosterona kot naravno posledico staranja. Super Miraforte s standardiziranimi lignani pa lahko pomaga vzdrževati normalno raven testosterona. Formula v Super Miraforteu z izvlečki standardiziranih lignanov vključuje mešanico naravnih izvlečkov za spodbujanje testosterona.

Visoke moči izvlečka korenine krizina in koprive lahko zmanjšajo pretvorbo testosterona v estrogen in ohranijo raven prostega testosterona.

Nekateri moški lahko doživijo tudi zmanjšanje libida zaradi nižje ravni testosterona. Zato je formula v tem izdelku obogatena z Muira puamo, zeliščem iz deževnega gozda, ki lahko naravno poveča libido. Moški so prav tako dovzetni za učinke, ki jih ima hormonski estrogen na moško telo. Mešanici so bili dodani tudi standardizirani lignani, ki se lahko borijo tudi proti učinkom visokega estrogena.

Znanost, ki stoji za izdelkom

Sestavine v Super Miraforte vsebujejo:

 • izvlečke korenin krizina in koprive - lahko skupaj zmanjšajo pretvorbo testosterona v estrogen,
 • Bioperine® - pomaga pri transportu krizina (flavonoida) v krvni obtok,
 • Muira Puama - rastlina deževnega gozda, uvrščena v brazilsko farmakopejo kot afrodiziak, pri 62 odstotkih moških z zmanjšanim libidom daje pozitivne rezultate glede libida,
 • lignanovi izvlečki - iz norveške smreke se v črevesju pretvorijo v enterolakton, kjer se absorbirajo v krvni obtok in zagotavljajo biološke koristi. To je še posebej pomembno za staranje prostate.

Priporočena dnevna količina: za odrasle moške vzemite dve (2) kapsuli dvakrat na dan (dve zjutraj in dve zvečer) s hrano ali brez nje ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Količina v embalaži: 120 kapsul.

sestavine

2 kapsuli vsebujeta:

 • Cink (kot cinkov monometionin) 7,5 mg
 • Krizin 750 mg
 • Muira puama 4: 1 ekstrakt (lubje) 212,5 mg
 • Maca (koren) 160 mg
 • Izvlečki koprive in koprive (koren) 141 mg
 • HMRlignan ™ ekstrakt lignana iz smreke (Picea abies) (les vozlov) [std. do 90% hidroksimatairesinola kalijevega acetata] 16,7 mg
 • Bioperine® piperin [iz ekstrakta črnega popra (sadje)] 7,5 mg
 • Druge sestavine: rastlinska celuloza (kapsula), maltodekstrin, rižev koncentrat, silicijev dioksid, celuloza v prahu.

Brez GSO.

HMRlignan ™ je blagovna znamka, ki se uporablja pod podlicenco podjetja Linnea S.A.
Bioperine® je registrirana blagovna znamka podjetja Sabinsa Corp.

PREVIDNOST

Če jemljete katerokoli zdravilo, ga uporabljajte le pod nadzorom zdravnika. Moški z obstoječim rakom prostate morda ne bodo mogli uporabljati tega izdelka. Zvišanje prostega testosterona lahko razkrije okultni (skriti) rak prostate. Uporabnika, ki ga to skrbi, naj si da pred uporabo tega izdelka izmeriti izhodiščni PSA in 60 dni pozneje ponovi analizo nivoja PSA. Če se ugotovi znatno zvišanje PSA, prekinite uporabo tega prehranskega doatka in se posvetujte z zdravnikom. Ne vzemite več kot 15 mg Bioperine® na dan.

OPOZORILA

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Cink, Izvleček smerkovih lignanov, Kopriva, Krizin, Maca, Muira Puama, Piperin
Učinkuje na Moško zdravje, Spolna moč, Testosteron
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.