SKU
vn-le-01534

N-Acetil-L-Cistein, 600mg

Na zalogi
60 kapsul │ 1 kapsula na dan                                                    

N-Acetil-L-Cistein:

  • spodbuja zdravje in delovanje jeter,
  • podpira zdravje bronhijev in dihanje,
  • zagotavlja antioksidativno podporo.

Brez GSO | Vegetarijanski izdelek

19,20 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 17,67 € in prihranite 8%
Blagovna znamka
Antioksidant za zdravje jeter, imunskega sistema in dihal
Kratek pregled zdravstvenih koristi

N-acetil-L-cistein je močno hranilo, ki podpira vitalne funkcije, kot so dihanje, jetra in imunska funkcija. Zagotavlja tudi antioksidativno podporo in pomaga pri čiščenju prostih radikalov in drugih spojin, ki niso domače v človeškem telesu.

Zakaj deluje?

Normalna jetrna, imunska in dihalna funkcija so bistvenega pomena za vaše počutje. Brez dobre dihalne funkcije vaše telo ne bo dobilo kisika, ki ga potrebuje za normalno delovanje. N-acetil-L-cistein je visoko biodostopno hranilo.

N-acetil-L-cistein je hitro absorbirajoče se hranilo, ki ima močne koristi za zdravje celotnega telesa. Ta spojina je tudi kemični prekurzor glutationa. Glutation je močan antioksidant, ki ščiti celice pred poškodbami prostih radikalov. Poleg tega so raziskave tudi pokazale, da N-acetil-L-cistein deluje proti toksinom in spodbuja zdravje imunskega sistema.

Prav tako na celični ravni brani pred poškodbami tujih spojin in pomaga zaščititi ranljive nevrone pred oksidativnim stresom. N-acetil-L-cistein je zaradi svoje hitre absorpcije sam po sebi močno hranilo.

Znanost za izdelkom

N-acetilcistein izhaja iz preproste aminokisline cistein, ki lahko nudi pomembno zaščito pred velikim številom toksinov. Sem spadajo akrolein (ki ga najdemo v cigaretnem dimu in avtomobilskem izpuhu) in parakvat (toksični herbicid). N-acetil-L-cistein lahko s svojo antioksidativno aktivnostjo igra vlogo pri zaščiti pljučnega tkiva pred pogostimi izzivi.

Poleg tega N-acetil-L-cistein pomaga telesu sintetizirati glutation. Glutation je eden najpomembnejših antioksidantov v telesu, saj se nahaja v celici, kar povečuje njegovo sposobnost odstranjevanja prostih radikalov. Povečane ravni glutationa so pokazale zlasti pozitivne učinke na ljudi s šibkim imunskim sistemom. Več kot 30 s placebom nadzorovanih študij na celičnem glutationu je pokazalo, da lahko N-acetil-L-cistein ugodno vpliva na proizvodnjo energije, počutje in kakovost življenja.

Priporočena dnevna količina: 1 kapsula na dan s hrano ali brez.

Pakiranje vsebuje: 60 vegetarijanskih kapsul

Neto količina: 43,50 g

Sestavine 1 kapsula vsebuje 
    N-Acetil-L-Cistein    600 mg 
    Drugo: rastlinska celuloza (kapsula), sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, silicijev dioksid  

 

Ne vsebuje GMO.

PREVIDNOST

Pri jemanju popijte 6‒8 kozarcev vode na dan, da preprečite nastanek ledvičnih kamnov. Nastanek ledvičnih kamnov je redek, vendar se lahko pojavi.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

 

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Aminokisline, Antioksidanti, NAC, N-Acetil-L-Cistein
Učinkuje na Detoksifikacija, Dihala, Imunski sistem, Jetra, Pljuča, dihala, Prosti radikali, Protivnetni odziv
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.