OBVESTILO

Zaradi Dneva državnosti ter odsotnosti bomo imeli 25. ter 27. in 28.6.2024 zaprto. V tem času lahko naročila normalno oddajate - dobave in osebni prevzemi pa bodo možni naslednji delovni dan.

Hvala za razumevanje.

SKU
vn-le-01624

L-Arginin 700mg, 200 kps

Na zalogi
200 kapsul│ 1 kapsula na dan                                      

Prehransko dopolnilo L-arginin je pogojno esencialna aminokislina, ki je pomembna za veliko biokemičnih procesov v telesu:

  • zagotavlja aminokislino L-arginin,
  • za aktivno, včasih preveč stresno življenje,
  • za večje fizične in psihične obremenitve,
  • za športnike - regeneracija mišic po treningih,
  • pa tudi za starejše ljudi.

Brez GSO | Brez glutena

31,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 30,31 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

L-arginin je vključen v številne telesne dejavnosti, vključno z razstrupljanjem amoniaka, izločanjem hormonov in imunsko modulacijo. Arginin je dobro znan tudi kot prekurzor (predhodna sestavina) dušikovega oksida (NO), komponente, ki posreduje sporočila med telesnimi celicami in delno nadzoruje krvni obtok.

Organizem torej uporablja L-arginin v proizvodnji dušikovega oksida, sestavine, ki sprošča krvne žile (vazodilatacija). V tem kontekstu jih uporabljajo bodybuilderji, saj ima pozitiven vpliv na rast mišic.

Po treningu ima telo povišano raven testosterona in rastnega hormona. To obdobje traja do dve uri po vadbi. V tem obdobju l-arginin ustvarja hormonsko okolje, ki spodbuja sintezo beljakovin in s tem povečanje mišične mase.

Priporočena dnevna količina: eno kapsulo na dan na prazen želodec.

Neto količina: 200 kapsul.

Sestavine ene kapsule Masa % PDV
Vitamin C (kot askorbil palmitat) 10 mg 11
L-Arginin 700 mg *
Ostale sestavine: rastlinska celuloza (kapsula), mikrokristalna celuloza.    


* - PDV - priporočen dnevni vnos ni določen.

Brez GSO | Brez glutena

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina L-Arginin, Vitamin C
Učinkuje na Hormoni, Imunski sistem, Kolagen, Krvni tlak, Mišice, Možgani, Rastni hormon, Spolna moč, Srce , Srčno žilni sistem, Stres, Telesna masa in šport, Testosteron
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.