OBVESTILO

Zaradi Dneva državnosti ter odsotnosti bomo imeli 25. ter 27. in 28.6.2024 zaprto. V tem času lahko naročila normalno oddajate - dobave in osebni prevzemi pa bodo možni naslednji delovni dan.

Hvala za razumevanje.

SKU
vn-le-02021

Izboljšani super prebavni encimi, 60 kapsul

Na zalogi
60 vegetarijankih kapsul │ 1 kapsula na dan                                          

Prebavni encimi, ki jih najdemo v izboljšanih super prebavnih encimih lahko pomagajo vaši prebavi na naslednje načine:

  • spodbujajo prebavno udobje, 
  • podpirajo prebavo maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov,
  • so močnejši od podobnih izdelkov - nudijo več za vaš denar.

Lahko pomagajo pri uživanju beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, laktoze iz mlečnih izdelkov in težko prebavljive celuloze iz zelenjave.

27,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 26,51 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Life Extension Enhanced Super Digestive Enzymes            

S staranjem lahko po jedi začnete doživljati prebavne težave. Razlog za to je lahko v tem, da vaše telo proizvaja manj prebavnih encimov. Izboljšani super prebavni encimi lahko podpirajo boljšo prebavo ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob za boljše prebavno udobje.

Zakaj deluje?

Ali pogosto doživljate prebavne težave? Eden od razlogov je lahko, da vaše telo s starostjo proizvaja manj prebavnih encimov. Izboljšani super prebavni encimi lahko zagotovijo močan odmerek amilaze, proteaze in lipaze - to so prebavni encimi trebušne slinavke, ki delujejo v različnih pogojih pH in podpirajo prebavo ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob. Izboljšani super prebavni encimi se lahko s to inovativno formulacijo borijo proti starostnemu prebavnemu nelagodju. Formula je zasnovana tako, da pomaga izboljšati prebavo beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov, laktoze iz mlečnih izdelkov in težko prebavljive celuloze iz zelenjave. Še več, ima večjo moč kot številni komercialni encimski dodatki, zato vam ponuja večjo aktivnost prebavnih encimov po precej nižji ceni kot drugi podobni izdelki.

Znanost za izdelkom

Izboljšani super prebavni encimi ponujajo različne močne encime, vključno z amilazo, proteazo in lipazo, pa tudi mešanico encimov rastlinskega izvora. Raziskave so pokazale, da lahko dopolnitev s prebavnimi encimi spodbudi boljšo prebavo in boljšo absorpcijo hranil iz hrane, ki jo jeste.

Pri naravnem procesu staranja se lahko pojavi poslabšanje prebavne funkcije. Nadomeščanje prebavnih encimov, ki se izgubijo med procesom staranja, lahko pomaga izboljšati prehransko stanje in podpreti zdravje celega telesa.

Encimi, kot so proteaze, amilaze in lipaze, pomagajo razgraditi živila na sestavljene beljakovine, ogljikove hidrate in maščobe.

Priporočena dnevna količina: vzemite 1 kapsulo enkrat do dvakrat dnevno pred večjimi obroki ali po priporočilu zdravnika.

Količina v embalaži: 60 veganskih kapsul.

    Sestavine 1 kapsula vsebuje

    Vegetarijanska prebavna encimska mešanica:

Proteaza SP (A. oryzae, B. subtilis) 25.000 FCC (HUT)

Bromelain (A. comosus) 800.000 FCC (PU)

Laktaza (A. oryzae) 2.000 FCC (ALU)

Celulaza (A. niger) 2.000 FCC (CU)

Lipaza (C. rugosa) 2.500 FCC (FIP)

Alfa galaktozidaza (A. niger) 150 (GalU)

Hemicelulaza (A. niger) 4.000 (HCU)

Pektinaza (A. niger) 25 (endo-PGU)

Proteaza 3.0 (A. niger) 10 (SAPU)

Ksilanaza (T. longibrachiatum) 500 (XU)

140 mg
    Druge sestavine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza (kapsula), maltodekstrin, trigliceridi srednje verige.  

 

Brez GSO. Vegetarijanski izdelek.

Vsebuje pšenico in sojo.

OPOZORILA

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Encimi, Proteaze
Učinkuje na Črevesje, Prebava
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.