AMPK metabolični aktivator

Anti-age in antioksidanti, Imunski sistem in energija, Antioksidanti
Blagovna znamka
SKU
vn-le-02207
34,90 €
Ni na zalogi
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 33,20 € in prihranite 5%

Life Extension - AMPK metabolični aktivator, 30 vegetarijanskih tablet

Podpora celičnemu metabolizmu proti neželeni trebušni maščobi. ActivAMPK® (Gynostemma pentaphyllum) in citrusov flavonoid hesperidin v AMPK metaboličnem aktivatorju:

  • pomagata ohranjati normalno raven AMPK,
  • pomagata telesu pri izgorevanju trebušne maščobe,
  • spodbujata zdrav celični metabolizem.

Life Extension - AMPK metabolični aktivator, 30 vegetarijanskih tablet

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Aktivne sestavine (Gynostemma pentaphyllum in citrusov flavonoid hesperidin) v AMPK Metaboličnem Aktivatorju aktivirajo encim AMPK (Adenozin Mono Fosfat Kinaza), ki pomaga zmanjšati neželeno trebušno maščobo. To stori tako, da abdominalno maščobo usmerja kot gorivo za proizvodnjo celične energije in s tem zmanjšuje maščobo v trebuhu.

Zakaj deluje?

Morda bi lahko sklepali, da so vse telesne maščobe enake, a dejansko določene vrste telesne maščobe povzročajo večje zdravstvene težave kot druge. Ena najslabših vrst maščob je maščoba na trebuhu. Trebušna maščoba lahko dejansko stopnjuje različne naravne vidike procesa staranja, ki potekajo v telesu. Trebušna maščoba namreč lahko tvori spojine, ki lahko povzročijo vnetje in oksidativni stres.

AMPK je encim, ki ga najdemo v vsaki celici vašega telesa. Zaradi naravnega staranja se ravni AMPK znižajo, kar je glavni vzrok za povečano količino neželenih maščob na trebuhu. Študije pa kažejo, da lahko povečana aktivnost AMPK spodbudi celice, da prenehajo shranjevati maščobo in jo namesto tega začnejo uporabljati za proizvodnjo energije.

AMPK Metabolični Aktivator ima dve močni sestavini (ActivAMP® (Gynostemma pentaphyllum) in citrus flavonoid hesperidin), ki ju uporablja za sprožitev encima AMPK. To pa povzroči, da telo začne izgorevati neželene trebušne maščobe. Povečana raven encima AMPK telesu sporoča, naj preneha skladiščiti trebušno maščobo in jo namesto tega uporablja za ustvarjanje ATP, glavnega vira energije za celice.

Poleg tega AMPK pomaga tudi pri ohranjanju ravni holesterola, ki je že v mejah normale, in spodbuja tudi delovanje žil.

Znanost za izdelkom

Gynostemma pentaphyllum ali jiaogulan je rastlina, ki se uporablja v tradicionalni azijski medicini za spodbujanje dolgoživosti in je v daljni sorodnosti s kumarico. Danes so znanstveniki odkrili razlog, zakaj so azijski zdravniki predpisali G. pentaphyllum za zaviranje različnih s starostjo povezanih zdravstvenih težav. Razlog je v tem, da Gynostemma pentaphyllum spodbuja aktivacijo AMPK.

Gynostemma pentaphyillum:

  • pomaga pri presnovi lipidov (holesterola in trigliceridov) v kombinaciji z uravnoteženo prehrano ter prispeva k ohranjanju zdravja srčno-žilnega sistema,
  • pomaga ohranjati zdravo delovanje jeter, podpira prebavo in čiščenje telesa
  • pomaga pri zaščiti želodca pred dražilnimi snovmi.

G. pentaphyllum ne le aktivira AMPK, ampak tudi prenaša odvečne maščobe v mitohondrije, ki so "elektrarne" celice. Tu se omenjene maščobe uporablja za proizvodnjo celične energije. To ima za posledico visoko učinkovito celično proizvodnjo energije in s tem močno zmanjšanje nepotrebnega skladiščenja maščob.

Poleg tega imajo ekstrakti G. pentaphyllum še druge koristne lastnosti. To vključuje sposobnost podaljšanja življenjske dobe celic, ki so pod pritiskom stresa zaradi oksidacije in kopičenja maščobe.

Študije so potrdile, kaj so raziskovalci ugotovili v laboratorijskih raziskavah: G. pentaphyllum povečuje aktivnost AMPK in zagotavlja tudi pomembne prednosti dolgoživosti.

Hesperidin je flavonoid, ki ga naravno najdemo v agrumih. Velike študije povezujejo povečano uživanje živil, bogatih s flavonoidi, kot so citrusi, z manjšim tveganjem za težave s srcem in ožiljem. Dokazano je, da hesperidin spodbuja aktivacijo AMPK, pomaga uravnavati vnetne dejavnike in podpira delovanje krvnih žil. Tako hesperidin dopolnjuje G. pentaphyllum za modulacijo porazdelitve maščobe v trebuhu.

Priporočena dnevna količina: ena (1) tableta na dan s hrano ali brez oziroma po priporočilu zdravnika.

    1 vegetarijanska tableta vsebuje   Masa
    Hesperidin (iz izvlečka ploda pomaranče) 500 mg
    ActivAMP® izvleček lista Gynostemma pentaphyillum 450 mg
    Kalcij (kot kalcijev karbonat) 130 mg, 16% PDV
    Ostale sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina, zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza, hidroksipropil celuloza, sredstvo za glaziranje: hipromeloza, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora, sredstvo za glaziranje: glicerin  

 

Ne vsebuje GSO.

PDV - priporočen dnevni vnos

ActivAMP®  je registrirana blagovna znamka Gencor.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika tablete
Učinkuje na Najbolj prodajano, Encim AMPK, Maščoba, Mitohondriji, Telesna masa in šport
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.