SKU
vn-le-02107

Magnezij s podaljšanim sproščanjem

Na zalogi

60 vegetarijanskih kapsul  │ 1 kapsula na dan                                    

Esencialno magnezijevo hranilo s 6-urno formulo. Koristi magnezijevega oksida in citrata:

  • podpira zdravje srca in ožilja ter kosti,
  • pomaga obnoviti raven magnezija,
  • dobavlja magnezij dlje kot običajni magnezij.

Brez GSO | Brez glutena | Vegetarijanski izdelek

18,30 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 17,39 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Podpira zdravje srca in ožilja ter kosti                       

Magnezij s podaljšanim sproščanjem oskrbuje telo z magnezijem dlje kot običajni magnezij in podpira zdravje srca in ožilja ter kosti.

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Telo potrebuje magnezij za več kot 300 biokemičnih reakcij v telesu. Magnezij ima ključno vlogo pri podpiranju zdravja srca in ožilja ter pri gradnji močnih kosti. Magnezij je esencialni mineral, kar pomeni, da mora telo redno dobivati ​​magnezij iz virov hrane. Magnezij s podaljšanim sproščanjem podaljša časovno obdobje absorbcije v telo ter na doslednejši način spodbuja zdravje srca in ožilja ter kosti.

Zakaj deluje?

Čeprav telo potrebuje magnezij v sledeh za več kot 300 bistvenih biokemijskih reakcij, večina od nas ne dobi dovolj magnezija samo iz prehranskih virov. Magnezij s podaljšanim sproščanjem je sestavljen iz magnezijevega oksida za daljše sproščanje in magnezijevega citrata za takojšnjo absorpcijo. Ta napredna formula torej združuje magnezij, optimiziran za takojšen z magnezijem, ki podaljšuje vnos in tako dlje časa podpira telo z magnezijem.
Magnezij sprošča gladke mišice v krvnih žilah, hkrati pa zadostne količine magnezija spodbujajo zdravje srca in ožilja.
Poleg tega magnezij pozitivno vpliva na kostni mineralni matriks in njegovo sposobnost presnavljanja mineralov, potrebnih za vzdrževanje zdravih kosti.

Znanost za izdelkom

Znanstvena literatura poroča, da so številni minerali, kot sta kalcij in magnezij, potrebni za vzdrževanje močnih, zdravih kosti.
Magnezij v prehrani ima tudi vlogo pri izboljšanju metaboličnega profila in blagodejno vpliva na odpornost proti insulinu ter na lipidne profile v serumu. Poleg tega spodbuja zdrav vnetni odziv, podpira zdravo endotelijsko funkcijo in ščiti pred oksidativnim stresom.
Pokazalo se je, da imata magnezijev oksid in magnezijev citrat, ki ju najdemo v magnezijevi formuli s podaljšanim sproščanjem, pomembno vlogo pri zmanjševanju agregacije trombocitov.
Zadosten vnos magnezija lahko pomaga zaščititi srčno mišico, stene in obloge krvnih žil.

Priporočena dnevna količina: vzemite eno (1) kapsulo enkrat ali dvakrat na dan, s hrano ali brez nje, ali po priporočilu zdravnika.

    Sestavine 1 kapsule

1 kapsula

%PDV

    Magnezij (kot ZümXR® magnezijev oksid, magnezijev citrat) 250 mg   67%
    Ostale sestavine: rižev koncentrat, rastlinska celuloza (kapsula), mikrokristalna celuloza, etilceluloza, hidroksipropil metilceluloza, srednjeverižni trigliceridi, oleinska kislina, silicijev dioksid.    

 

Brez GSO | Brez glutena | Vegetarijanski izdelek

ZümXR® je zaščitena blagovna znamka in je zaščitena s patenti. Glej www.ZumXR.com.

Previdnost

Če vzamete prevelik odmerek, ima magnezij odvajalni učinek. Če se to zgodi, prepolovite dozo, zmanjšajte vnos ali prekinite z jemanjem.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Magnezij
Učinkuje na Kosti, Srce , Srčno žilni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.