PQQ kapsule 10mg, 30 kapsul

Prehranska dopolnila, Anti-age in antioksidanti, Srce in ožilje
Blagovna znamka
SKU
vn-le-01031
20,70 €
Na zalogi
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 19,66 € in prihranite 5%
30 kapsul │ 1 kapsula na dan

Antioksidantna podpora v obliki PQQ kapsul, 10 mg. 30 vegetarijanskih kapsul je dodatek za vas, če vas zanimajo:

  • zdravje srca,
  • PQQ (pirolokinolin kinon),
  • upravljanje energije in
  • antioksidanti.

Life Extension PQQ 10mg

PQQ (pirolokinolin kinon) se naravno nahaja v špinači, peteršilju, zeleni papriki, papaji, tofu-ju itd. Priporočljivo ga je kombinirati s Super ubikinolom CoQ10.

Mitohondriji so tovarne energije v človeških celicah, ki stojijo za vsakim fiziološkim procesom v vašem telesu. Njihova funkcija je tako ključna, da vse več znanstvenikov meni, da bi mitohondrijska dolgoživost lahko določila splošno zdravje pri ljudeh. Diete, ki temeljijo na nizkih kalorijah in vadbi, so bile do nedavnega edini način za razmnoževanje teh proizvajalcev energije. PQQ je alternativa tem izčrpujočim rešitvam.

Med dejavnostjo mitohondrijev se ustvarja veliko energije in jih tako izpostavlja škodljivim prostim radikalom. Posledica tega je staranje. PQQ to preprečuje na tri različne načine:

  • Moč antioksidantov. Tako kot CoQ10 je tudi PQQ zelo močan antioksidant. Njegova izredna molekularna stabilnost omogoča, da olajša tisoče biokemičnih reakcij v mitohondrijih z največjo antioksidativno in bioenergetsko podporo.
  • Ugodno modulira izražanje genov. PQQ aktivira gene, ki spodbujajo nastanek novih mitohondrijev in ugodno sodeluje z geni, ki so neposredno vključeni v zdravje mitohondrijev. Ti isti geni podpirajo tudi zdravo telesno težo, normalno presnovo maščob in sladkorja ter proliferacijo celic.
  • Mitohondrijska obramba. Mitohondriji imajo lastno DNK, ki je relativno nezaščitena. Antioksidativna moč PQQ in ugoden profil izražanja genov podpirata obrambo mitohondrijev.

PQQ je hranilo, ki ga telo ne more naravno proizvesti. Po raziskavah PQQ podpira zdravje srca in kognitivne funkcije, samostojno in v kombinaciji s CoQ10. Glede na to, koliko energije ti vitalni organi potrebujejo, to ne preseneča. Pri jemanju v kombinaciji s CoQ10 se je 20 mg PQQ na dan izkazalo za ohranjanje spomina, pozornosti in kogmitivne funkcije. Manjši odmerki PQQ (10 mg ali manj) so lahko prav tako učinkoviti pri proizvodnji energije v celicah.

Priporočena dnevna količina: vzemite 1 kapsulo enkrat ali dvakrat na dan, s hrano ali brez oz. po priporočilu zdravnika.

Količina v embalaži: 30 kapsul.

    Sestavine 1 kapsula vsebuje

   Dinatrijeva sol PQQ (pirolokinolin kinon)

10 mg

    Druge sestavine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza (kapsula), silicijev dioksid, stearinska kislina

 

Kapsule so primerne tudi za vegetarijance in vegane.

Brez GSO.

OPOZORILA

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Anti-aging, Antioksidanti, PQQ (pirolokinolin kinon)
Učinkuje na Energija, Kognitivne sposobnosti, Mitohondriji, Srce
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.