Super Ubiquinol CoQ10 100 mg, 60 mehkih gelov

Antioksidanti, Q10, Anti-age in antioksidanti, Možgani in živci, Srce in ožilje,
Blagovna znamka
SKU
vn-le-01929
56,90 €
Na zalogi
Število kosov na zalogi: samo še 1.
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 54,06 € in prihranite 5%
60 mehkih kapsul │ 1 kapsula na dan

Izdelek Life Extension Super Ubiquinol CoQ10:

• koencim Q10 v obliki mehkih kapsul,
• 100 mg koencima Q10 na kapsulo,
• pakiranje zadostuje za 60 dni.

Brez GSO | Brez glutena

Kako izbrati najboljši koencim Q10?                                

Koencim Q10 je maščobotopna hranilna snov, ki je prisotna v vsaki človeški celici, še posebej je koncentrirana v srcu, jetrih in ledvicah. Je nujno potrebna za življenje, saj omogoča presnovo hrane v celično energijo. V telesu koencim Q10 obstaja bodisi v njegovi oksidirani obliki - ubikinon ali v reducirani obliki - ubikinol.

S staranjem proizvodnja CoQ10 v telesu upada, raven CoQ10 je še nižja pri tistih, ki imajo določene bolezni, kadijo, uživajo statine (zdravila za zniževanje holesterola), so zelo fizično aktivni, imajo slabo prehrano,…

Človeško telo koencim Q10 proizvaja samo, nahaja pa se tudi v hrani, na primer v mastnih ribah, sardinah in skušah, polnozrnatih žitaricah, soji, oreščkih, mesu in zelenjavi – posebej v spinači in brokoliju. Količine v hrani so, med drugim tudi zaradi toplotne obdelave, relativno nizke. Zato količina v prehranskih virih ni dovolj visoka za znatno povečanje ravni CoQ10 v telesu.

Zaradi vse večje ozaveščenosti o pomembnosti CoQ10, vse več ljudi dopolnjuje svojo prehrano s CoQ10. Pri izbiri prehranskih dopolnil CoQ10 je glavni podatek zaužita količina CoQ10, ki dejansko pride v krvni obtok. Znanstvene študije kažejo, da se ubikinol absorbira do 8-krat bolje kot ubikinon, višje ravni ubikinola pa ostanejo v krvi.

Life Extension® ponuja visoko biološko uporabno obliko ubikinol CoQ10 v patentiranem dostavnem sistemu z vrhunsko stopnjo absorpcije. Proizveden je s postopkom naravne fermentacije kvasovk.

Priporočena uporaba

Kako uporabiti: vsak dan vzemite eno (1) mehko kapsulo s hrano ali po priporočilu zdravnika.

Sestavine ene kapsule Masa % PDV
Ubiquinol (kot Kaneka Ubiquinol™) 100 mg *
Ostale sestavine: ekstra deviško oljčno olje, želatina, glicerin, čebelji vosek, prečiščena voda, sončnični lecitin, askorbil palmitat, barva anato.    

 

Brez GSO | Brez glutena

* PDV ni določena.

Q + ®, Kaneka Ubiquinol ™ in pečat kakovosti ™ so registrirane blagovne znamke Kaneka Corp.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Koencim Q10, Mumija, Shilajit Mumijo Mumie
Učinkuje na Energija, Jetra, Ledvica, Mitohondriji, Možgani, Srce , Srčno žilni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.