SKU
vn-le-01733

Super Ubiquinol CoQ10 100mg s PQQ, 30kps

Ni na zalogi
30 mehkih kapsul │ 1 kapsula enkrat na dan                          

Izdelek Life Extension Super Ubiquinol CoQ10 100mg s PQQ:

  • Ubikinol se absorbira do 8x bolje kot standardni CoQ10,
  • PQQ spodbuja rast novih mitohondrijev,
  • Shilajit (mumija) dopolnjuje koristi CoQ10 za celično energijo.

Brez GSO | Brez glutena

48,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 46,46 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

CoQ10 je bistvenega pomena za proizvodnjo celične energije, tako kot vaši celični mitohondriji. Toda ravni CoQ10 se s starostjo zmanjšujejo, skupaj s številom delujočih mitohondrijev. Zato je bil razvit prehranski dodatek Super Ubiquinol CoQ10 s PQQ - formula, ki je zasnovana tako, da podpira proizvodnjo celične energije in hkrati spodbuja rast novih mitohondrijev.

Celice v vašem srcu, možganih in drugih vitalnih organih potrebujejo mitohondrije, ti mitohondriji pa potrebujejo CoQ10.

Koencim Q10 je maščobotopna hranilna snov, ki je prisotna v vsaki človeški celici, še posebej je koncentrirana v srcu, jetrih in ledvicah. Je nujno potrebna za življenje, saj omogoča presnovo hrane v celično energijo. V telesu koencim Q10 obstaja bodisi v njegovi oksidirani obliki - ubikinon ali v reducirani obliki - ubikinol.

S staranjem proizvodnja CoQ10 v telesu upada, raven CoQ10 je še nižja pri tistih, ki imajo določene bolezni, kadijo, uživajo statine (zdravila za zniževanje holesterola), so zelo fizično aktivni, imajo slabo prehrano,…

Človeško telo koencim Q10 proizvaja samo, nahaja pa se tudi v hrani, na primer v mastnih ribah, sardinah in skušah, polnozrnatih žitaricah, soji, oreščkih, mesu in zelenjavi – posebej v spinači in brokoliju. Količine v hrani so, med drugim tudi zaradi toplotne obdelave, relativno nizke. Zato količina v prehranskih virih ni dovolj visoka za znatno povečanje ravni CoQ10 v telesu.

Zaradi vse večje ozaveščenosti o pomembnosti CoQ10, vse več ljudi dopolnjuje svojo prehrano s CoQ10. Pri izbiri prehranskih dopolnil CoQ10 je glavni podatek zaužita količina CoQ10, ki dejansko pride v krvni obtok. Znanstvene študije kažejo, da se ubikinol absorbira do 8-krat bolje kot ubikinon, višje ravni ubikinola pa ostanejo v krvi.

Life Extension® ponuja visoko biološko uporabno obliko ubikinol CoQ10 v patentiranem dostavnem sistemu z vrhunsko stopnjo absorpcije. Proizveden je s postopkom naravne fermentacije kvasovk.

PQQ spodbuja rast novih mitohondrijev

PQQ (pirolokinolin kinon) je hranilo, ki spodbuja nastajanje novih mitohondrijev. Pravzaprav PQQ spodbuja mladostno celično delovanje na tri različne načine:

  • mitohondrijska biogeneza: PQQ aktivira gene, ki spodbujajo nastanek svežih mitohondrijev. Prav tako ugodno vpliva na gene, ki so neposredno vključeni v zdravje mitohondrijev.
  • mitohondrijska podpora: antioksidativna moč PQQ in ugoden profil izražanja genov podpirata obrambo mitohondrijev.
  • antioksidativna moč: PQQ je močan antioksidant in njegova molekularna stabilnost omogoča, da PQQ olajša na tisoče antioksidativnih reakcij v mitohondrijih, ne da bi se razgradil, za največjo antioksidativno in bioenergijsko podporo.
Ali ste vedeli?

V mitohondrijih se proizvede več kot 95 % energije.
Dnevne poškodbe DNA mitohondrijev so temeljni vzrok staranja.

Priporočena dnevna količina: ena mehka kapsula na dan s hrano.

Količina: 30 mehkih kapsul.

Sestavine ene kapsule Masa % PDV
Ubikinol (kot Kaneka QH Ubikinol®) 100 mg *
PrimaVie® shilajit kompleks fulvične kisline50mg   100 mg *
PQQ (pirolokinolin kinon) dinatrijeva sol 10 mg *
Ostale sestavine: srednjeverižni trigliceridi, želatina, glicerin, prečiščena voda, čebelji vosek, sončnični lecitin, barva anato, izvleček rožmarina.    


Brez GSO | Brez glutena

Q + ®, Kaneka je registrirana blagovna znamka Kaneka Corporation.
PrimaVie® je registrirana blagovna znamka Natreon, Inc.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Anti-aging, Antioksidanti, Koencim Q10, Mumija, PQQ (pirolokinolin kinon), Shilajit Mumijo Mumie, Ubikinol
Učinkuje na Energija, Holesterol, Mitohondriji, Srce , Srčno žilni sistem, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.