Senolitični aktivator

Anti-age in antioksidanti, Imunski sistem in energija, Srce in ožilje
Blagovna znamka
SKU
vn-le-02301
23,90 €
Ni na zalogi
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 22,70 € in prihranite 5%

Life Extension - Senolitični aktivator, 24 vegetarijanskih kapsul

Za vse, ki želite pomladiti svoje celice in se boriti proti starajočim se celicam

Zdravilne učinkovine v Senolitičnem aktivatorju:

  • pomagajo telesu upravljati starajoče se celice,
  • spodbujajo zdrave in mladostne celice,
  • podpirajo pomlajevanje po telesu,
  • zagotovite telesu visoko biodostopno obliko kvercetina s samo dvema tabletama tedensko.

 

Boj proti starajočim se celicam in staranju

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Vsak človek ima v svojem telesu senscentne (starajoče se) celice. Starejši ko ste, več starajočih se celic imate. Senescentne celice lahko postopoma vplivajo na delovanje zdravih in mladostnih celic okoli njih. Senolitični Aktivator vsebuje edinstveno mešanico teaflavinov iz črnega čaja in kvercetina, ki telesu pomaga, da zlahka odstrani senescentne celice, pomaga pri pomlajevanju celic in spodbuja dolgoživost.

Zakaj deluje?

Staranje celic (celična senescenca) je naravni del procesa staranja, pri katerem celice ne delujejo več optimalno. Senescentne celice se lahko sčasoma kopičijo in vplivajo na vsakodnevno delovanje zdravih celic okoli njih.

Sentolitične spojine selektivno ciljajo na senescentne celice. Nove raziskave kažejo, da teaflavini in kvercetin črnega čaja ciljajo na specifične biološke poti, s čimer telesu olajšajo upravljanje senescentnih celic.

Poleg tega senolitične raziskave kažejo, da je občasno odmerjanje omenjenih učinkovin dovolj učinkovito. Zato navodila za uporabo Senolitičniega Aktivatorja priporočajo jemanje samo dveh vegetarijanskih kapsul enkrat na teden!

Znanost za izdelkom

Senolitični Aktivator vsebuje edinstveno kombinacijo dveh sestavin, ki ponujata dvojno strategijo za boj proti senescentnim celicam.

Kvercetin - spodbuja celično zdravje

Kvercetin podpira zdravje endotelija ter srca in ožilja in spodbuja zdravo imunsko funkcijo. Vrednost kvercetina je že nekaj časa prepoznana. Toda njegov potencial, da bi pomembno vplival na pomlajevanje celotnega telesa, se ​​z njegovo senolitično aktivnostjo šele začenja odkrivati. Odkritje, da je kvercetin senolitična spojina, je opozorilo na ta edinstven pristop k boju proti staranju.

Standardni kvercetin se težko absorbira. Toda v tej formulaciji je uporabljen novi kvercetinski fitosom v obliki fosfolipidne krogle, ki obdaja kvercetin in tako pomaga pri njegovi absorpciji. Zato je ta kvercetin do 50-krat bolj biološko dostopen.

Teaflavin - pomaga zmanjšati obremenjujoče celice

Teaflavini so spojine, pridobljene iz Camellia sinensis (rastlina čaja). Teaflavini imajo široko korist za zdravje - podpirajo zdravo celično delitev in zdrav vnetni odziv.

Nove raziskave kažejo, da je lahko teaflavin še posebej koristen pri zmanjšanju obremenitve telesnih celic. V predkliničnih modelih so teaflavini močno zavirali kopičenje določenih biomarkerjev celične senescence.

Priporočena količina: dve (2) kapsula tedensko s hrano ali brez oziroma po priporočilu zdravnika.

    2 vegetarijanski kapsuli vsebujeta Masa
    Teaflavini [iz izvlečka črnega čaja brez kofeina (list)] 275 mg
    Fitosom bio-kvercetina (zagotavlja 25 mg kvercetina [iz japonskega koncentrata sofore (cvetni POPEK)], kompleks fosfatidilholina [iz sončnice]) 74 mg
    Apigenin 50 mg
    Ostale sestavine: rastlinska celuloza (kapsula), mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, rastlinski stearat.  

 

Brez GSO.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Učinkuje na Imunski sistem, Protivnetni odziv, Srce , Srčno žilni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.