SKU
vn-le-01309

Optimiziran kvercetin, 60 kapsul

Ni na zalogi
60 vegetarijanskih kapsul │ 1 kapsula na dan

Kvercetin podpira zdravje imunskega sistema. Obogaten z vitaminom C in izvlečkom camu-camuja za dodatno podporo imunosti.

Brez glutena | Brez GSO | Vegetarijansko

23,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 22,71 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Kvercetin (Quercetin) za močan imunski sistem in proti oksidativnim stresom.

Kvercetin (Quercetin) je polifenol (sekundarna rastlinska snov), ki spada med flavonoide oziroma flavonole. Je eden najpogostejših polifenolov, ki so naravno prisotni v naših živilih. Nahaja se v številnih sadežih (jabolkih, brusnicah, češnjah, grozdju …), zelenjavi (čebuli, papriki, špargljih …) in drugih živilih, kot so na primer vino, črni in zeleni čaj.

Prehransko dopolnilo Optimiziran kvercetin je zaščitena formulacija, ki postavlja »zlati standard« za visoko kakovosten kvercetin. Ena vegetarijanska kapsula vsebuje 250 mg kvercetina. Dodani so flavonoidi iz živil: izvlečki grenke pomaranče, jabolka in čebule ter vitamin C iz divjega jagodičja kamu kamu za močan imunski sistem in zaščito celice pred oksidativnim stresom.

Kako uporabiti?

Priporočena dnevna količina: ena kapsula 1-krat ali 2-krat na dan, s hrano ali brez.
Količina kapsul v embalaži: 60 vegetarijanskih kapsul.

Sestavine dveh kapsul Masa % PDV
Kvercetin 500 mg *
Optimizirana mešanica živil [bioflavonoidi grenke pomaranče (lupina in plod), jabolko (plod), čebula (čebulica) (izvlečki)] 420 mg *
Izvleček kamu kamu (divje jagodičje) 120 mg  
Vitamin C (iz askorbinske kisline in izvlečka jagodičja kamu kamu) 60 mg 75
Druge sestavine: rastlinska celuloza (kapsula), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, maltodekstrin, sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina, silicijev dioksid    


Brez glutena | Brez GSO | Vegetarijansko

PDV - priporočen dnevni vnos. 

* - PDV ni določen.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Sestavina Kvercetin, Vitamin C
Učinkuje na Imunski sistem, Srčno žilni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.