NAD+ Cell Regenerator ™ in Resveratrol

Anti-age in antioksidanti, Imunski sistem in energija, Možgani in živci
Blagovna znamka
SKU
vn-le-02348
48,90 €
Ni na zalogi
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 46,50 € in prihranite 5%

30 kapsul │ 1 kapsula na dan

Napredna hranila za dolgo življenjsko dobo proti staranju celic. Nikotinamid ribozid in resveratrol lahko:

  • podpirata normalno proizvodnjo energije v celicah,
  • pomagata v boju proti staranju na celični ravni,
  • podpirata normalno kognitivno funkcijo pri starajočih se odraslih.

Brez GSO│ Vegetarijanski izdelek

Life Extension - NAD+ Cell Regenerator ™ in Resveratrol, 30 vegetarijanskih kapsul

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Nikotinamidni ribozid, ki ga najdemo v NAD + Cell Regenerator in Resveratrol, vam lahko pomaga v boju proti staranju celic in podpira proizvodnjo celične energije. Starejšim odraslim lahko pomaga tudi pri ohranjanju normalne kognitivne funkcije in ohranja zdravo raven sladkorja v krvi pri tistih osebah, ki so že znotraj normalnih meja.

Zakaj deluje?

Starostno upadanje celičnega metabolizma in proizvodnje energije lahko povzroči občutek utrujenosti,  lahko pa tudi negativno vpliva na motivacijo. NIAGEN® nikotinamid ribozid, ki ga najdemo v NAD + Cell Regenerator ™ in Resveratrol, povečuje celični nivo NAD+. NAD+ je encim, ki je ključnega pomena za normalno proizvodnjo celične energije. Povišanje ravni NAD+ spodbuja tudi normalno kognitivno funkcijo pri starajočih se odraslih in prispeva k ohranjanju ravni sladkorja v krvi že znotraj normalnih meja.

Life Extension® je med prvimi opozoril na neverjetne zdravstvene koristi tako resveratrola, kot tudi nikotinamidnega ribozida, katerega prva komercialno dostopna oblika je NIAGEN®. Zdaj sta obe močni hranilni snovi za spodbujanje zdravja celic in dolgoživosti na voljo v eni, priročni formuli proti staranju.

NAD + Cell Regenerator ™ in Resveratrol združujeta številna edinstvena hranila za spodbujanje dolgoživosti in podporo za normalno proizvodnjo celične energije. Ta hranila so NIAGEN® nikotinamid ribozid, trans-resveratrol, kvercetin, fisetin in druga. Skupaj te sestavine podpirajo zdrav celični metabolizem, se borijo proti starostni utrujenosti in pomagajo uravnavati gene, ki nadzorujejo staranje.

Znanost za izdelkom

Nedavna klinična preskušanja so pokazala, da je 250 mg nikotinamidnega ribozida povzročilo 40-odstotno povečanje ravni NAD+.

Resveratrol ima tudi vlogo pri spodbujanju zdrave občutljivosti na inzulin, ki pomaga spodbujati okrepljeno delovanje mitohondrijev. Poleg tega ima tudi vlogo pri spodbujanju zdravega vnetnega odziva in zaščiti telo pred učinki prehrane z veliko maščobami.

NAD+ Cell Regenerator ™ in Resveratrol vsebuje tudi fisetin in kvercetin - fitohranilne spojine, ki lahko povečajo zdrave učinke resveratrola, lahko spodbujajo zdravje srca in ožilja ter zdravo celično in mitohondrijsko funkcijo. Poleg tega lahko zmanjša oksidativni stres, lahko spodbudi zdrav vnetni odziv in zdravo izražanje genov.

Priporočena dnevna količina: vzemite eno (1) vegetarijansko kapsulo dnevno s hrano ali po priporočilu zdravnika.

 

    Količina 1 kapsula

    NIAGEN® nikotinamid ribozid

300 mg

    Fitosom bio-kvercetina [zagotavljanje 5 mg kvercetina iz japonskega koncentrata sofore (cvetni brst), fosfatidilholinskega kompleksa (iz sončnice)]

15 mg

    Trans-resveratrol [iz japonskega dresnika (korenine)]

100 mg

    Mešanica rdečega grozdja (sadje) in divje borovnice (sadje) [zagotavlja polifenole, antocianine, OPC]

40 mg

    Fisetin [iz ekstrakta voščenega drevesa (stebla)]

10 mg

    Ostale sestavine: rastlinska celuloza (kapsula), mikrokristalna celuloza, rastlinski stearat, kremen, maltodekstrin.

 

Ne vsebuje GSO.

NIAGEN® je registrirana blagovna znamka podjetja ChromaDex, Inc.

Bioferrin® je registrirana blagovna znamka podjetja Glanbia.

Opomba

Nikotinamid ribozid ne povzroča zardevanja.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Učinkuje na Najbolj prodajano, Energija, Kognitivne sposobnosti, Mitohondriji, Srčno žilni sistem, Telesna masa in šport
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.