NAD+ celični regenerator, 300 mg

Prehranska dopolnila, Anti-age in antioksidanti, Imunski sistem in energija
Blagovna znamka
SKU
vn-le-02344
Akcijska cena 37,52 € Redna cena 46,90 €
Na zalogi
30 vegetarijanskih kapsul │ 1 kapsula na dan                             

Podpora celični presnovi, vitalnosti in preprečevanju staranja. Nikotinamid ribozid, ki ga najdemo v regeneratorju celic NAD+, spodbuja zvišanje ravni NAD+, kar lahko:

  • prispeva k ohranjanju vitalnosti,
  • premaguje utrujenost in
  • podpira mladostno presnovo celic.

Brez GSO | Brez glutena | Vegetarijanski izdelek

Nikotinamid adenin dinukleotid (NAD+) je koencim, prisoten v vseh živih celicah. NAD+ je komunikacijska molekula med celičnm jedrom in mitohondriji.

S staranjem raven NAD+ v našem telesu upada. Do 50. leta starosti lahko ima povprečna oseba le polovico NAD+, do 80. leta se raven NAD+ zmanjša na samo 1-10 % ravni, izražene v mladosti. 

Nikotinamid ribozid klorid v prehranskem dopolnilu NAD+ CELIČNI REGENERATOR™ je prekurzor NAD+, ki se v celicah s celičnimi encimi pretvori v NAD+.

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Številni starejši ljudje doživljajo utrujenost in pomanjkanje motivacije, kar je lahko posledica starostnega upada ravni NAD+, ki lahko poslabša zdrav celični metabolizem. Aktivna sestavina v tej formuli poveča NAD+, ki ga najdemo v vseh celicah telesa in tako spodbuja sistemske mladostne funkcije.

Zakaj deluje?

Ko gre čoveško telo skozi proces staranja, lahko človek dobi manj energije in motivacije za opravljanje različnih vsakdanjih nalog. To je lahko posledica upadanja ravni NAD+ (nikotinamid adenin dinukleotid). NAD+ celični regenerator™ lahko spodbuja sistemske mladostne funkcije z zagotavljanjem nikotinamidnega ribozida - patentirane spojine, ki igra vlogo pri obračanju starostnega upada ravni NAD+. Ta encim, ki ga najdemo v vsaki celici telesa, prispeva k vzdrževanju zdravega celičnega metabolizma. Z zelo inovativnim NAD+ celičnim regeneratorjem™ je končno na voljo izdelek, namenjen spodbujanju višjih ravni NAD+ encimov za osvežitev vitalnosti.

Znanost za izdelkom

Nikotinamid ribozid lahko poveča celično raven NAD+ v telesu. Dokazano je, da nikotinamid ribozid pomaga pri obnavljanju celičnega NAD+ in lahko:

spodbuja aktivacijo genov za dolgoživost sirtuina (SIRT1 in SIRT3),
podpira raven energije in telesno zmogljivost s povečanjem rasti in učinkovitosti mitohondrijev,
regulira presnovo,
podpira kognitivne funkcije med staranjem tako, da prispeva k zdravju nevronov in
podpira zdravo raven sladkorja v krvi pri tistih, ki so v mejah normale, s spodbujanjem občutljivosti na inzulin.

Kako uporabiti?

Vzemite eno (1) kapsulo na dan s hrano ali brez nje ali po priporočilu zdravnika.

Sestavine

1 kapsula

Niagen® nikotinamid ribozid klorid

300 mg

Ostale sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, rastlinska celuloza (kapsula), sredstvi proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora.  

Ne vsebuje GSO. Ne vsebuje glutena. Vegetarijanski izdelek.

NIAGEN® je registrirana blagovna znamka ChromaDex, Inc.. Bioferrin® je registrirana blagovna znamka Glanbie.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Učinkuje na Energija, Telesna masa in šport
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.