Magnezij (citrat) 160 mg

Prehranska dopolnila, Minerali, Anti-age in antioksidanti
Blagovna znamka
SKU
vn-le-01682
15,70 €
Ni na zalogi

Life Extension - Magnezij (citrat), 160mg, 100 vegetarijanskih kapsul

Magnezijeva podpora za normalno delovanje kosti, srca in ožilja ter živcev

Magnezij v Life Extension - Magnezij (citrat) lahko:

 • spodbuja zdravje srca in vaš kardiovaskularni sistem,
 • prispevanje k ohranjanju normalnega delovanja živcev in mišic,
 • pomaga pri ohranjanju močnih, prožnih in zdravih kosti.

Uporabite magnezijev citrat za promocijo srca in ožilja, prispevajte k krepitvi kosti in ohranite normalno delovanje mišic in živcev.

Artikel # 01682, 160 mg, 100 vegetarijanskih kapsul, 1 kapsula na porcijo.

Life Extension - Magnezij (citrat), 160mg, 100 vegetarijanskih kapsul

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Če iščete dodatek, ki pokriva in podpira širok spekter organov, občutljivih na proces staranja, ne iščite več. Magnezij v MAGNEZIJU (CITRAT) spodbuja zdravje srca in ožilja, krepi vaše kosti, pomaga ohranjati normalno delovanje mišic in živcev ter še veliko več. Naj vam torej magnezij pomaga pri prevzemanju vodenja procesa staranja!

Magnezij deluje na naslednji način:

 • prispeva k delovanje živčnega sistema
 • prispeva k delovanju mišic
 • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
 • za ohranjanje zdravih zob in kosti
 • ima vlogo pri delitvi celic
 • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju
 • prispeva k sproščanju energije pri presnovi
 • ima vlogo pri sintezi beljakovin
 • prispeva k ravnotežju elektrolitov

Zakaj deluje?

S staranjem telesa lahko kosti začnejo izgubljati moč. Pogosto se zgodi, da se kardiovaskularni sistem rahlo utrudi in da delovanje živcev ni tako hitro kot prej.

Magnezij, ki ga najdemo v magnezijevem citratu, lahko podpira moč kosti ter delovanje srca in ožilja ter živcev. Preprosto povedano, magnezij je eden najpomembnejših telesnih mineralov.

Magnezij podpira na stotine encimskih procesov v celicah in pomaga, da so močne in zdrave. Poleg tega lahko pomaga ohranjati stalen srčni ritem in pomaga podpirati zdrav imunski sistem. Prav tako lahko prispeva k ohranjanju ravni krvnega sladkorja in krvnega tlaka, ki sta že znotraj normalnih meja. Znano je, da magnezij sodeluje pri presnovi energije in sintezi beljakovin.

Vse te podporne funkcije igrajo pomembno vlogo v boju proti naravnemu procesu staranja, saj se hkrati spopadajo s številnimi različnimi starostnimi težavami.

Znanost za izdelkom

Magnezij lahko pozitivno podpira kostno mineralno matrico in njena sposobnost presnove mineralov, ki so potrebni za popravilo in obnovo kosti. Znanstveniki so poročali, da mora telo dobiti zadostno količino mineralov, vključno s kalcijem in magnezijem. So bistvenega pomena za vaše telo, zato lahko pomagajo ohranjati močne in zdrave kosti.

Poleg tega so študije poročale, da vnos in dodatek magnezija s hrano lahko resnično izboljšata presnovni profil. Pokazalo se je, da magnezij lahko pozitivno vpliva na inzulinsko rezistenco, serumske lipidne profile, vnetja, endotelijsko funkcijo, oksidativni stres.

Kako uporabiti?

Priporočena dnevna količina: ena kapsula 1-krat do 2-krat na dan s hrano ali brez. Če vzamete 2 kapsuli, ju lahko zaužijete naenkrat ali ločeno.

Količina kapsul v embalaži: 100 vegetarijanskih kapsul.

Neto masa: 111g.

 

        Sestavine ene vegetarijanske kapsule                  

Masa          PDV/RDA

Magnezij (kot magnezijev citrat)  160mg           43%
Ostale sestavine: rastlinska celuloza (kapsula), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid  

 

Ne vsebuje GSO. 

PDV - priporočen dnevni vnos

PREVIDNOST

Če vzamete prevelik odmerek, ima magnezij odvajalni učinek. Če se to zgodi, prepolovite dozo, zmanjšajte vnos ali prekinite z jemanjem.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

 

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Učinkuje na Imunski sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.