SKU
vn-le-02311

Clearly EPA/DHA ribje olje

Ni na zalogi

Life Extension - Clearly EPA/DHA ribje olje, 120 mehkih kapsul

Visoko koncentrirano omega 3 ribje olje EPA in DHA v manjši kapsuli. EPA in DHA v Clearly EPA/DHA:

  • nova inovacija na področju ribjega olja,
  • zelo koncentrirani EPA in DHA v majhnih kapsulah,
  • prozorne kapsule so brez vonja,
  • Ifos je izdelek ocenil s 5 zvezdic  in podelil certifikat "prijatelj morja" za trajnostno naravnanost.

Clearly EPA / DHA vsebuje visoko koncentrirane omega 3 maščobne kisline EPA in DHA iz ribjega olja, ki lahko podpirajo zdravje srca in ožilja, spodbujajo kognitivno zdravje, zavirajo vnetja. Poleg tega je olje zaprto v manjših mehkih gelih, zaradi česar so izbrani dodatek omega 3 za vse, ki želijo manjše enote z večjo učinkovitostjo.

 

28,90 €
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 27,50 € in prihranite 5%
Blagovna znamka

Life Extension - Clearly EPA/DHA ribje olje, 120 mehkih kapsul

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Dodajanje ribjega olja v prehrano ima veliko dobro dokumentiranih koristi za zdravje. EPA in DHA, ki ju najdemo v omega 3 ribjem olju, lahko podpirata zdravje srca in ožilja, spodbujata normalno kognitivno funkcijo, zavirata vnetja in še več. Clearly EPA/DHA kapsule vsebuje EPA in DHA iz visoko koncentriranega ribjega olja s 5 zvezdicami in potrjenega s strani organizacije IFOS™, saj učinkujejo bolje kot številni drugi običajni dodatki ribjega olja.

Zakaj deluje?

EPA in DHA, ki jih najdemo v EPA / DHA, sta dve posebni vrsti omega-3 maščobnih kislin, ki ju dobimo iz ribjega olja. Ti dve edinstveni maščobni kislini imata številne zdravstvene koristi - spodbujata zdravje srca, pomagata ohranjati normalno delovanje žil, podpirata kognitivno zdravje, zavirata vnetne dejavnike in drugo. Clearly EPA/DHA prihaja v želatinskih mehkih gelih, pridobljenih iz rib. Prav tako so kapsule manjše od običajnih kapsul omega-3. Nazadnje ima ribje olje v Clearly EPA/DHA 5-zvezdicno oceno IFOS ™, kar pomeni, da ribje olje v tem izdelku presega industrijske standarde za čistost, stabilnost in kakovost ribjega olja.

Znanost za izdelkom

Koristi ribjega olja za zdravje so dobro dokumentirane v neštetih študijah. Vendar pa so potrošniki zaskrbljeni, če ribje olje morda ne vsebuje nečistoče. Kontaminante, kot so PCB, dioksini in toksini, lahko včasih najdemo v nizkokakovostnih ribjih oljih, ki nimajo certifikata IFOS kot vsa ribja olja LifeExtension. Program mednarodnih standardov za ribje olje (IFOS) vodi Nutrasource Diagnostics Inc., ki je vodilna v svetu na področju diagnostičnih testov omega-3 in analiz omega 3 izdelkov. Program IFOS meri kakovost izdelkov omega-3 glede na svetovne standarde, ki sta jih določila Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) in Svet za odgovorno prehrano (CRN).

Ocena IFOS se pripravi ob upoštevanju vsake od naslednjih štirih kategorij:

Kategorija 1 - ki preizkuša koncentracijo omega-3 v proizvodih.

Kategorija 2 - ki testira število toksinov in onesnaževal, kot so živo srebro, PCB, dioksini in furani.

Kategorija 3 - preskusi oksidacije za oceno stabilnosti izdelka.

Kategorija 4 - preskusi težkih kovin, kot so arzen, kadmij, nikelj in svinec.

Izdelek bo prejel najvišjo oceno IFOS (pet zvezdic) le v primeru, če bo prestal nadzor v vseh štirih kategorijah. Zato je ocenjevalna lestvica IFOS zelo uporabno orodje za testiranje kakovosti ribjega olja, zagotavljanja učinkovitosti in kakovosti izdelkov ter na ta način pomaga strankam pri vodenju najboljše ocene IFOS.

Kako uporabiti: vsak dan vzemite 2 mehki kapsuli dvakra dnevno s hrano ali po priporočilu zdravnika.

    Sestavine

4 kapsule

    Koncentrat ribjega olja 3572 mg
    EPK (eikozapentaenojska kislina) 1500 mg
    DHK (dokozaheksaenojska kislina) 0500 mg
    Ostele sestavine: visoko prečiščeno ribje olje (iz sardonov), želatina (tilapija, krap), mešani tokoferoli, sredstvo za glaziranje: glicerin, prečiščena voda.  

 

Vsebuje ribe. Ne vsebuje GSO.

Previdnost

Če jemljete antikoagulantna ali antitrombotična zdravila ali imate motnjo strjevanja krvi, se pred jemanjem posvetujte z zdravnikom.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika tablete
Sestavina Omega 3, Ribje olje
Učinkuje na Holesterol, Kognitivne sposobnosti, Možgani, Protivnetni odziv, Srce , Srčno žilni sistem, Vid
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.