Astaksantin s fosfolipidi

Anti-age in antioksidanti, Imunski sistem in energija, Antioksidanti
Blagovna znamka
SKU
vn-le-01923
15,50 €
Ni na zalogi
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 14,75 € in prihranite 5%

Life Extension - Astaksantin s fosfolipidi, 4 mg, 30 mehkih kapsul

Astaksantin za podporo imunskemu, možganskemu, vaskularnemu in očesnemu zdravju:

• lahko podpira imunsko, možgansko, kardiovaskularno, mitohondrijsko zdravje,
• lahko prestopi krvno-očesno pregrado in podpira zdravje oči,
• ima večjo absorpcijo od običajne.

Life Extension - Astaksantin s fosfolipidi, 4 mg, 30 mehkih kapsul

Kratek pregled zdravstvenih koristi

Astaksantin je zelo vsestranski antioksidant, poln zdravja. Lahko podpira zdravje sklepov, imunskega sistema, možganov, srca in ožilja, DNA, mitohondrijev in ožilja. Torej Astaksantin s fosfolipidi združuje naravni astaksantin z lastniško mešanico štirih fosfolipidov, da olajša absorpcijo astaksantina v krvni obtok in tako čim bolje izkoristi zdravstvene koristi, ki jih lahko vaše telo daje Astaksantinu.

Zakaj deluje?

Astaksantin je močan antioksidant, ki podpira celotno zdravje telesa in je zelo pomembno hranilo za podporo zdravju oči. Razlog za to je, da lahko ta močan karotenoid prehaja krvno-očesno pregrado in s tem podpira zdravje žil v očesu ter ščiti občutljive celice oči.

Vendar je astaksantin v maščobi topen antioksidant, kar pomeni, da je njegova absorpcija lahko nizka. Da bi rešili ta problem, so Life Extension v svoji formuli Astaksantin s fosfolipidi mešali 4 mg naravnega astaksantina z lastniško mešanico 80 mg štirih fosfolipidov, da bi olajšali absorpcijo astaksantina v krvni obtok.

Znanost za izdelkom

Astaksantin je molekula rdečega pigmenta, ki je član družine karotenoidov. Najdemo ga v nekaterih morskih algah. Nove raziskave so pokazale, da ima astaksantin vlogo pri optimizaciji sklepov, imunskem, možganskem, kardiovaskularnem, DNA in zdravju mitohondrijev. Raziskave so tudi pokazale, da lahko astaksantin pomaga pri spodbujanju zdrave ravni sladkorja v krvi za ljudi, ki ga imajo v normalnih mejah. Ta formulacija je zasnovana za večkratno absorpcijo astaksantina. Astaksantin spodbuja tudi delovanje belih krvnih celic (limfocitov) in naravnih celic ubijalk (NK), ki igrajo vlogo v prirojenem imunskem sistemu. Poleg tega ima astaksantin vlogo v boju proti staranju, ščiti srčno mišico in podpira zdravje oči.

Priporočena dnevna količina: ena (1) ali dve (2) kapsuli na dan, s hrano ali brez.

    Sestavine

1 kapsula
    Astaksantin fosfolipidna zaščitena mešanica: fosfolipidi, naravni astaksantin [iz izvlečka alge Haematococcus pluvialis (zagotavlja 4 oz. 8 mg astaksantina)] 84 mg
   Ostale sestavine: kapsula (želatina, glicerin, prečiščena voda), sončnično olje, fosfolipidi (iz sončničnega lecitina), naravni astaksantin (iz alge Haematococcus pluvialis), ekstra deviško oljčno olja  

 

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Učinkuje na Imunski sistem, Lepota in osebna nega, Možgani, Srčno žilni sistem, Vid
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.