Alfa lipoična kislina z biotinom

Vitamini, Anti-age in antioksidanti, Imunski sistem in energija
Blagovna znamka
SKU
vn-le-00457
33,79 €
Ni na zalogi
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 32,10 € in prihranite 5%

Life Extension - Alfa-lipoična kislina z biotinom, 250 mg, 60 kapsul

Univerzalni antioksidant za zdravje jeter in živcev.

Alfa-lipoična kislina z biotinom je dodatek za vse, ki vas zanima piknogenol, obvladovanje glukoze, zdravje in razstrupljanje jeter, dolgoživost in dobro počutje, dodatki, antioksidanti in R-lipoična kislina

Life Extension - Alfa-lipoična kislina z biotinom, 250 mg, 60 kapsul

Alfa-lipoična kislina je naravni antioksidant, ki zagotavlja koristi za jetra in živce ter ščiti pred oksidacijo. Alfa-lipoična kislina, ki se uspešno uporablja v Evropi, podpira tudi proizvodnjo energije in presnovo sladkorja ter z vezavo na kovine pomaga telesu, da se znebi zaužitih toksinov. Glede na raziskave je škoda, ki jo povzročajo prosti radikali, glavna težava, ki vodi v staranje naših organov. Alfa-lipoična kislina zelo učinkovito odstranjuje proste radikale in s tem podaljšuje proces staranja. Alfa-lipoična kislina je bila imenovana univerzalni antioksidant zaradi svoje sposobnosti, da deluje tako v zunajcelični tekočini kot v celici in poveča raven glutationa.

Ena najkoristnejših dejavnosti alfa-lipojske kisline je krepitev delovanja ostalih bistvenih antioksidantov z njihovo reciklažo. Zdi se, da je to mogoče doseči na primer z gašenjem radikalov tokoferola ali z zmanjšanjem vitamina C ali zvišanjem ravni ubikinol (derivat CoQ10) in glutationa. Ti koraki pomagajo pri regeneraciji vitamina E. V kliničnih študijah niso poročali o resnih neželenih učinkih niti pri velikih odmerkih.

R-lipoična kislina je biološko aktivnejša od alfa-lipoične kisline.

Biotin podpira naslednje procese:

  • sproščanje energije pri presnovi,
  • delovanje živčnega sistema,
  • presnova makrohranil,
  • normalno psihološko delovanje,
  • ohranjanje zdravih las,
  • ohranjanje zdravih sluznic,
  • ohranjanje zdrave kože.

Priporočena dnevna količina: vzemite eno (1) kapsulo zjutraj in eno (1) zvečer na tešče oziroma po priporočilu zdravnika.

    Sestavine, 4 tablete Masa %PDV
    Biotin 2.500 µg 5.000
    Alfa lipoična kislina 250 mg **

    Ostale sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: riževa moka, želatina (kapsula), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin rastlinskega izvora

   

 

Ne vsebuje GSO.

PDV - priporočen dnevni vnos

** - PDV ni določen

Previdnost

Če jemljete zdravila za zniževanje sladkorja, se posvetujte z zdravnikom pred začetkom jemanja.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Life Extension
Oblika kapsule
Učinkuje na Detoksifikacija, Energija, Jetra, Koža, Lasje, Sladkor v krvi, Sluznica, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.