BIO MycoMix IMMUN K 70g

Anti-age in antioksidanti, Imunski sistem
Blagovna znamka
SKU
vn-go-mmik70
25,00 €
Ni na zalogi
  • Kupite 3 izdelka(e), vsakega za 23,50 € in prihranite 6%

70g (140 celuloznih kapsul po 500 mg) │ Tri kapsule dvakrat dnevno po jedi z nekaj tekočine.

Mešanica medicinskih gob namenjena preventivi pred splošno kronično ali sezonsko oslabelostjo.

Priporočamo ga:

  • za preventivno pri splošni oslabelosti.

Mešanica medicinskih gob namenjena preventivi pred splošno kronično ali sezonsko oslabelostjo. MycoMix®Immun K vsebuje vrste gob Cordyceps (glavatec), Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake)Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar), Trametes versicolor (pisana ploskocevka) in Agaricus blazei (blazejev kukmak). S tako širokim spektrom uporabljenih vrst gob je doseženo njihovo žirokospektralno sinergistično delovanje ter pospešeno preventivno delovanje pred splošno oslabelostjo. Izmed vseh mešanic medicinskih gob ravno MycoMix®Immun K nudi najširši spekter uravnovešenega delovanja zaradi več sto različnih aktivnih komponent, ki jih vsebuje.

MycoMix®Immun K je plod dolgoletnih raziskav in razvoja v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix®Immun K je proizveden v sodelovanju s strankami, s katerimi je bila formulirana njegova sestava. MycoMix®Immun K ke mešanica gob, katero naše še tako zahtevne stranke že vrsto let uspešno preventivno uporabljajo pri splošni oslabelosti.

Vse v mešanici vsebujoče sestavine so pridelane po smernicah ekološke pridelave v Sloveniji s čimer je zagotovljeno, da ne vsebujejo kontaminantnih plesni, pesticidov ter težkih kovin, katere gobe pogosto absorbirajo iz okolja. To pomeni, da je ta izdelek v celoti proizveden v Evropski uniji.

Priporočena količina: tri kapsule dvakrat dnevno po jedi z nekaj tekočine.

    Sestavine delež v izdelku
Cordyceps*Ganoderma lucidum*Lentinula edodes*Hericium erinaceus*Grifola frondosa*Poria cocos*Trametes versicolor*, Agaricus blazei*; celuloza 100%

*iz ekološke pridelave

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Ekološka pridelava: SI-EKO-001

Brez GSO.

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Goba
Oblika kapsule
Sestavina Anti-aging, Antioksidanti, Gobe
Učinkuje na Najbolj prodajano, Detoksifikacija, Dihala, Imunski sistem, Jetra, Ledvica, Pljuča, dihala, Prebava, Protivnetni odziv, Srce , Srčno žilni sistem, Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.