Natokinaza (Nattokinase), 2000 FU, 90 kapsul

Srce in ožilje, Srce in ožilje, Probiotiki
Blagovna znamka
SKU
vn-db-00125
24,90 €
Na zalogi
Število kosov na zalogi: samo še 1.
  • Kupite 2 izdelka(e), vsakega za 23,66 € in prihranite 5%
90 veganskih kapsul │ 1 kapsula na dan                  

Nutricionisti in raziskovalci so ugotovili, da lahko natokinaza - encim, pridobljen iz natto, tradicionalne japonske hrane iz sojinih zrn, fermentiranih s posebno vrsto bakterij - pomembno vpliva na podporo:

  • našega kardiovaskularnega sistema ter
  • zdravja srca v kateri koli starosti.

Brez GSO | Brez glutena | Vegansko 

 

Doctor's Best Nattokinase - za zdravo srce         

Natokinaza je naravno prisoten proteolitični encim, čigar zdravstvene koristi raziskujejo že desetletja. Proteolitični encimi razgrajujejo beljakovine. Natokinaza je bila odkrita v osemdesetih letih, ko je dr. Hiroyuki Sumi je preučeval 173 vrst naravnih živil, da bi našel ustrezen encim proteaze, ki bi lahko podprl zdravje obtočil.

Nattokinaza je serinska proteaza in izhaja iz natta, tradicionalne japonske fermentirane sojine hrane, ki jo uživajo že več kot tisoč let. Več avtorjev je opisalo pomembne učinke natta. Priljubljenost natokinaze kot prehranskega dopolnila za zdravje srca in ožilja postaja vse večja.

FU je kratica za enote fibrinolitične aktivnosti nattokinaze in se nanaša na ravni aktivnosti encimov. Encimske jakosti se običajno merijo glede na njihovo raven aktivnosti, v nasprotju z količinami v miligramih, ki ne dajejo informacij o aktivnosti.

Prednosti natokinaze

Natokinaza lahko pripomore k zdravju na naslednje načine:
• lahko podpira zdravje srca in ožilja,
• lahko podpira zdrav krvni tlak, ki je že v normalnih mejah,
• lahko spodbuja zdravo cirkulacijo.

Priporočena dnevna količina: Doctor's Best priporoča, da vzamete 1 vegansko kapsulo med obroki ali po priporočilu zdravnika.

Sestavine

Sestavine na odmerek (1 kapsula):

Natokinaze 2.000 FU (enote fibrinolitične encimske aktivnosti)*

Ostale sestavine: modificirana celuloza (vegetarijanske kapsule), maltodekstrin, magnezijev stearat (na rastlinski osnovi).

Vsebuje sojo.

* =  PDV ni določena.

Brez GSO | Brez glutena | Vegansko  

PREVIDNOST

Če ste noseči ali dojite, ste alergični na sojo ali če jemljete zdravila za redčenje krvi, se pred jemanjem tega izdelka posvetujte z zdravnikom.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. V primeru bolezni, nosečnosti ali dojenja se pred uporabo prehranskih dopolnil posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne uporabljate, če je embalaža kakorkoli poškodovana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte izven dosega otrok, tesno zaprto ter na hladnem in suhem mestu.

Več informacij
Znamka Doctor's Best
Oblika kapsule
Sestavina Encimi, Natokinaza
Učinkuje na Najbolj prodajano, Kosti, Mišice, Možgani, Razpoloženje, Sklepi, Srce , Živčni sistem
Napišite vaše lastno mnenje
Mnenja o izdelkih lahko pišejo le registrirani uporabniki. Predlagamo, da se vpišete ali ustvarite nov račun.